Dit is het ideale relatiegeschenk

Dit is het ideale relatiegeschenk

Steeds meer bedrijven geven elkaar relatiegeschenken. Het is natuurlijk een leuke manier om aan te tonen dat je de samenwerking waardeert. Wat is het nu het ideale relatiegeschenk, wat je klant/partner ook echt leuk vindt? Maar wat ook nog eens zichtbaar is voor het anderen? Het antwoord lees je hier.Een drinkfles

Waterdrinken is natuurlijk erg belangrijk. Het is niet bepaald goed voor het milieu om elke dag meerdere plastic flesjes water te pakken. Het hervullen van plastic flesjes is bovendien niet goed voor je gezondheid. Een drinkfles is dan natuurlijk wel een aanrader. Het staat op een bureau en is daarmee direct zichtbaar voor anderen. Bovendien gaan drinkflessen erg lang mee en kun je deze laten bedrukken. Drinkflessen bedrukken hoeft ook helemaal niet duur te zijn en is de ideale marketingstunt. Het blijft namelijk ook vers in het geheugen, zo bleek uit recent onderzoek van de Promotional Products Association International (PPAI).

Blijf vers in het geheugen

Kun je het al voorstellen: je hebt een drinkfles op een tafeltje staan op een kantoor. Je staat dan altijd vers in het geheugen en ze zullen snel aan jou en jouw bedrijf denken. Het aantal flessen waar je uit kunt kiezen is ook nog eens bijzonder ruim. Je kunt dus verschillende flessen in huis halen voor verschillende gelegenheden: voor op kantoor, maar ook simpelweg voor sportgelegenheden.

Voordelen van dit relatiegeschenk

De voordelen van dit relatiegeschenk zijn als volgt:

  • Duurzame materialen;
  • Verkrijgbaar met een eigen logo;
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten;
  • Valt op onder verschillende omstandigheden.

Ben jij al overtuigd? Je kunt hier sportbidons bedrukken en andere leuke flesjes bekijken!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jeroen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.