Shotjes voor jouw verjaardagsfeest (recepten)

Shotjes voor jouw verjaardagsfeest (recepten)

Geef jij binnenkort een feestje en wil je jouw gasten trakteren op een unieke alcoholische versnapering? De website Top 10 lijstjes heeft een artikel gemaakt met de 10 beste shotjes-recepten.Shotjes zijn het perfecte drankje om uit te delen op je verjaardag. Daarnaast is het erg leuk om zelf de drankjes te maken. Omdat shotjes erg klein zijn kan je eindeloos variëren met de drankjes. Slagroom, vuur, toffe kleuren, alles is mogelijk met deze drankjes. Hieronder hebben wij een kleine selectie gemaakt van de meest populaire shotjes recepten.

Flaming Asshole

Dit shotje bestaat uit vier lagen drank waaronder; limonadesiroop, Menthol likeur, rum en bananenlikeur. Het shotje kan door middel van een lepel gelayerd worden zodat er een tof kleureneffect ontstaat. Daarnaast kan de bovenste laag (de rum) worden aangestoken zodat je een brandend drankje hebt. Drink de flaming asshole in een keer op met een rietje.

B52

De B52 is een echte klassieker met Grand Marnier, Baileys en koffie-likeur. Ook dit shotje wordt vaak in laagjes opgebouwd en de bovenkant wordt aangestoken. Dit drankje kan prima na een diner geserveerd worden maar is ook lekker bij de borrel.

Alien Brain Shot

De Alien Brain Shot is zo genoemd omdat het shotje eruit ziet als alien hersenen. Dit komt door het gebruik van Baileys in combinatie met verschillende likeuren. De Baileys klontert en drijft hierdoor in het shotglas wat een tof effect geeft. Vooral tijdens Halloweenfeestjes is dit shotje perfect om te serveren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Top10s, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.