Cocktail set - Wat is het en hoe werkt het?

Cocktail set - Wat is het en hoe werkt het?

Een cocktail set is een set van verschillende soorten sub artikelen die samen het maken van een cocktail ondersteunen. Zonder deze attributen kun je geen cocktail maken.Cocktail set is belangrijk item voor het maken van cocktails. De cocktail set kan meerdere varianten bevatten die samen een cocktail set vormen. Deze cocktail set kan hierna worden gebruikt om verschillende recepten van cocktails te maken. Deze kunnen hierna in een gezelschap worden gedronken. Vele cocktails worden gemaakt met verschillende dranken, denk hierbij aan de hele bekende whisky´s of wodkas. Ook andere ingrediënten zoals Ginger Ale worden vaak gebruikt in deze gevallen. Hierdoor krijg je als cocktail set eigenaar precies wat je wilt voor de prijs die je ervoor betaald.

Cocktails

Er zijn enorm veel cocktails die je kunt maken met een cocktail set. Denk hierbij aan een manhatten bijvoorbeeld, deze sjieke cocktail wordt vaak geserveerd bij verschillende jazz bars. Hierdoor krijg je als jazz liefhebber niet alleen de live muziek mee maar krijg je ook een cocktail die bij de avond past. Deze cocktail de "Manhatten" wordt gemaakt door Whiskey te combineren met verschillende ingrediënten.

White Russian

De White Russian is een cocktail die oorspronkelijk komt van de Black Russian. Deze white russian komt uit rusland zoals de cocktail naam het al zegt. Het is een unieke cocktail met vele eigenschappen qua smaak. Denk hierbij aan zowel een zure smaak als een bittere smaak. Deze combinatie maakt de cocktail enorm uniek. Hierna kan vanuit de black russian verschillende varianten worden gemaakt. Deze varianten worden altijd onderscheiden door kleine puntjes in de ingrediënten. Deze ingrediënten worden secuur gekozen over de jaren heen waardoor de verschillende smaken en namen zijn ontstaan.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 educatievespeelgoed, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.