Een barista inhuren maakt ieder moment speciaal

Een barista inhuren maakt ieder moment speciaal

Koffie hoort bij het standaard pakket aan voedingsmiddelen in bijna ieder huishouden in Nederland. Een onderzoek heeft zelfs aangetoond dat wij Nederlanders gemiddeld zo’n 150 liter koffie per jaar drinken. Dat komt neer op 6,5 miljoen liter koffie per dag! Hiermee staat Nederland in de top 5 van grootste koffieliefhebbers ter wereld.Het is dan ook niet zo gek dat wij onze koffie serieus nemen. Er is zelfs een heel specialisme ontstaan uit het product koffie en het schenken ervan: de barista. En zo’n barista maakt ieder koffie moment nou net even iets specialer. Vandaar dat een barista inhuren een heel goed idee kan zijn!

Wat een barista allemaal doet

Een barista is iemand die alles weet en kan rondom koffie. Een barista weet waar de koffiebonen vandaan komen, wat de perfecte temperatuur voor koffie is, hoe je het juiste melkschuim maakt en hoe je mooie vormen maakt in je koffie. Zo kan hij de koffiebeleving naar een hoger niveau tillen. Een barista inhuren kan al tegen een lage prijs, afhankelijk van wat jouw wensen zijn. Wil je slechts iemand die je koffie serveert? Dan kan dit al tegen een zeer laag bedrag. Wil je echter iemand die het hele verhaal van koffieboon tot koffie vertelt, inclusief het maken van mooie figuren in de koffie en een advies over welke koffie het best bij een persoon past? Dan betaal je iets meer. Maar geen zorgen: dit merk je ook duidelijk aan de manier waarop jouw koffie geserveerd wordt!

Een barista inhuren kan voor ieder evenement

Of je nu een barista wil inhuren voor je beurs, voor een festival of voor een normale werkdag: voor iedere gelegenheid is er een mogelijkheid tot een barista inhuren. We bespreken graag met u de wensen. Er zijn veel verschillende keuzes tussen de koffiekarren, koffiemachines, aankleding van de kar, verschillende soorten koffie en koffiebonen en nog veel meer. Je kan het zo bijzonder maken als je het zelf wilt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.