Superdun iPhone 7hoesje

Superdun iPhone 7hoesje

Er bestaat een hele waslijst aan bedrijven die hoesje maken voor populaire smartphones, zoals de iPhone 7 of 8. Sinds kort kent deze markt een nieuwe concurrent, zijnde Gustaav.Gustaav maakt en verkoopt superdunne iPhone 7 hoesjes. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren - gitzwart, gitwit, matzwart, goud en rouségoud. De hoesje zorgen voor extra grip en beschermen je iPhone tegen de nodige krassen en deukjes – zonder dat je het gevoel hebt een hoesje rond je iPhone 7 te dragen.

... hoe fijn is dat niet? ...

Je kan kiezen tussen een glanzende kleur, zoals de Jet White of Jet Black versie. Of eerder voor een lichttransparante kleur. Deze laatste zorgen voor iets meer extra grip dan de glanzende hoesjes.

De Gustaav hoesjes zijn ook perfect uitgesneden voor je iPhone. Zo kan je nog altijd gemakkelijk aan al je knoppen en kan je de oplader en dergelijke nog gemakkelijk inpluggen. Ook is veel aandacht uitgegaan naar de bescherming van je camera. 

Het enige nadeel van de iPhone 7 hoesjes is dat ze niet veel bescherming zullen bieden wanneer je je iPhone van behoorlijke afstand laat vallen.

Maar dat is een -klein- risico dat we er maar al te graag bijnemen. Wij zijn meer dan fan van deze hoesjes!

Wil je zelf een hoesje aanschaffen voor je iPhone 7 - neem dan zeker een kijkje op www.gustaav.com 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Gustaav2, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.