Wat doe je als je iPhone scherm kapot is

Wat doe je als je iPhone scherm kapot is

Iedereen heeft het weleens meegemaakt, je telefoon valt en gaat stuk. Hoe weet je waar je het beste een iPhone reparatie kunt laten uitvoeren? Is het wel betrouwbaar en waar moet je op letten? Wij leggen het je uit. Wanneer je iPhone stuk is wil je deze het liefst zo snel mogelijk laten maken. Vooral wanneer je telefoon dusdanig stuk is dat je deze niet meer goed kunt gebruiken. Het is dus belangrijk om een snelle oplossing te vinden. Bij Apple kan het soms wel een week duren voor er een plekje beschikbaar is. Vaak als je een verzekering hebt dan ben je de telefoon 2 weken kwijt voor reparatie! Dat is dus geen oplossing. Gelukkig zijn er in Nederland veel onafhankelijke reparateurs die je telefoon reparatie direct uitvoeren. Eén van deze aanbieders is telefoonreparatie.nl. Niet alleen repareren ze je iphone of ipad direct, je kunt ook nog eens meekijken met de reparatie. Zo weet je zeker dat je toestel in veilige handen is. De layout is namelijk zo opgezet dat de monteurs van deze winkel werken in een kamer met volledig glazen wand. Je telefoon gaat dus niet mee in een kamer achterin wat vaak een naar gevoel geeft. 

Een ander belangrijk aspect is de prijs van de iphone reparatie. Je wilt natuurlijk niet een fortuin kwijt zijn. Je kunt meestal kiezen tussen een goedkoop immitatie scherm, wat ook wel huismerk scherm genoemd wordt, of een meer kwalitatief scherm. Bij sommige aanbieders zoals iPhone Reparatie heb je ook de optie om te kiezen voor een origineel Apple scherm. Er zijn niet veel aanbieders die deze samenwerking met Apple hebben dus vraag er goed naar voordat je trapt in een val waar je een "refurbished origineel" scherm kiest maar betaald voor een originele. 

Mocht je nog tips of tricks hebben die we hier niet genoemd hebben laat ze achter in de reacties!


© 2015 Ivoleeuwendijk, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.