Telefoon abonnementen vergelijken met dealmobiel

Telefoon abonnementen vergelijken met dealmobiel

Heb jij ook moeite met het kiezen van het juiste abonnement? dealmobiel helpt je hier graag mee. De nieuwste toevoeging op hun website zijn verschillende pagina's voor de populairste smartphone zodat jij snel en gemakkelijk jouw lievelings smartphone kunt vergelijken.Weet jij al zeker dat je bijvoorbeeld de iPhone 12 wil hebben? Dan wordt het vergelijken nu nog makkelijker voor jou. Doordat deze smartphone een aparte pagina krijgt ontvang je direct alle mogelijke abonnementen voor de iPhone 12. Hierna kan je gemakkelijk jouw persoonlijke voorkeuren in de filter toepassen. Wil je bijvoorbeeld een unlimited databundel met onbeperkt bellen? Geen probleem voor de vergelijker van dealmobiel.nl

Welke smartphones hebben een eigen pagina?

Iphone telefoons

Er is gekozen voor de meest populaire smartphones in Nederland. Hierin kunnen natuurlijk Apple toestellen niet ontbreken. De iPhone 11 en 12 met al zijn varianten hebben een pagina gekregen. Zo kan je onder anderen de iPhone 11 mini, de 11 Pro en de Pro Max vergelijken. Ook de meer betaalbare iPhone variant, de Apple iPhone SE 2020, krijgt een eigen pagina. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte Apple iPhone te vinden.

Samsung telefoons

Naast de Apple toestellen mogen natuurlijk ook de Samsung Galaxy toestellen niet ontbreken. Hierin is gekozen voor de Samsung Galaxy S20 en S21. Ook de verschillende varianten (Ultra, Plus etc.) zullen in de vergelijkingstool te vinden zijn. Voor de mensen met een wat lager budget zijn er ook Android toestellen toegevoegd, namelijk de Galaxy A71 en A51. Deze twee toestellen lijken veel op elkaar, maar de A71 is iets groter en heeft een betere camera. 

Tot slot worden er ook twee hele bijzondere Samsung telefoons toegevoegd: de Galaxy Z Fold 2 en de Galaxy Z Flip. Volgens Samsung zelf zijn deze telefoons een nieuwe stap in de toekomst voor mobiele telefonie. Om die reden kunnen ze ook zeker niet ontbreken op dealmobiel. Zoals de naam al een beetje verklapt zijn deze smartphones vouwbaar. Hierdoor zijn ze ingevouwen lekker compact om mee te nemen maar uitgevouwen beschik je over een prachtig 7,6 inch scherm (bij de Z Fold 2) en 6,7 inch bij de Z Flip. De Z Flip kan je zelfs als statief gebruiken om zo de perfecte foto's te maken. Dit zijn perfecte smartphones voor gadget fanaten.

Door al deze telefoons een aparte pagina te geven en het aanbd up-to-date te houden, zorgt dealmobiel ervoor dat er voor iedere smartphone gebruiker de juiste deal te vinden is. 

Waarom zou je vergelijken?

Het vergelijken zorgt ervoor dat je de beste deal scoort. Hierdoor krijg je een goed beeld van alle mogelijke opties en wordt de kans kleiner dat je spijt krijgt van je aankoop. Doordat je met de filters precies kunt aangeven wat voor jou belangrijk is, krijg je ook echt de beste deal voor jou. Als je na al dat vergelijken uiteindelijk een beslissing maakt weet je zeker dat het weloverwogen is.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 springstof, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.