Springstof Marketing lanceert nieuwe website

Springstof Marketing lanceert nieuwe website

Online marketingbureau Springstof Marketing heeft een nieuwe website gelanceerd, genaamd dealmobiel.nl. De website helpt afnemers in het vergelijken en afsluiten van internet en telefoon abonnementen. De website is de meest recente toevoeging binnen het portfolio van performance based websites van het bedrijf.De nieuwe vergelijkingswebsite heeft voor ogen om het vergelijkingsproces van internet en telefoon abonnementen te versimpelen. "Het idee ontstond toen ik zelf een nieuw telefoon abonnement wilde afsluiten" zegt online marketeer Matthijs de Graaff. "Ik merkte dat ik toch wat keuzestress kreeg omdat er zoveel verschillende providers en deals te vinden zijn. Je krijgt dan al snel het gevoel dat je een verkeerde keuze maakt. Dit moest en kan beter, dacht ik." 

Lancering nieuwe website

En zo ging het bedrijf aan de start met het opzetten van hun nieuwe website, dealmobiel.nl. Het doel is om bezoekers een platform te bieden waarop zowel internet, telefoon als sim only abonnementen kunnen worden vergeleken. Zo hoopt het bedrijf dat mensen een aanbieding kunnen vinden die bij hun situatie past. "Uit onderzoek blijkt dat mensen na 1 of 2 jaar toch switchen van providers. Hieruit blijkt dat mensen van te voren toch niet goed waren geïnformeerd over andere mogelijkheden of dat zij later een betere deal tegenkwamen. Vaak sluiten mensen te snel een abonnement af, zonder andere opties te overwegen. Dat is zonde, want hierdoor kun je wel veel euro's besparen op jaarbasis."

Type abonnementen

In Nederland zijn er binnen de telecom branche verschillende type abonnementen. De website dealmobiel focust zich op internet en telefoon abonnementen. De internet abonnementen zijn onder te verdelen in internet only, internet en tv, alles-in-1 abonnementen. Voor telefoon abonnementen kan men kiezen uit de standaard telefoon abonnementen (abonnement + toestel), sim only (abonnement zonder toestel) en losse telefoonprijzen vergelijken. De vergelijkingswebsite dealmobiel biedt vergelijkingstool zodat bezoekers binnen een overzicht deze type abonnementen met elkaar kunnen vergelijken.

Toekomstige projecten

Of het online marketingbedrijf nog andere projecten heeft voor in de toekomst, wil Matthijs de Graaff niet zeggen. "We zijn continue de markt in de gaten aan het houden voor nieuwe trends en dit zal ook zeker niet ons laatste project zijn. Echter, voor nu focussen wij ons op dealmobiel zodat de website de best mogelijke ervaring kan bieden aan haar bezoekers."

 


© 2015 springstof, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.