Telefoon Reparatie Scherm

Telefoon Reparatie Scherm

Nee, niet weer. Denk ik als ik langzaam, zonder dat ik echt durf te kijken mijn telefoon weer van de straatstenen afhaal. Drie, twee, een, ik draai hem om en ja hoor, een prachtige ster loopt vanaf de rechterbovenhoek van mijn telefoonscherm naar het midden. Natuurlijk is dat altijd een flink baal moment, maar weet ik inmiddels ook dat het met een simpele telefoon reparatie zo te verhelpen is.

 Mocht dit jou nou ook zijn overkomen is het goed om te weten dat er verschillende soorten telefoonschermen zijn waar je uit kan kiezen bij een reparatie. Zo kan je kiezen voor een kopie telefoonscherm, een refurbished telefoonscherm of een nieuwe origineel telefoonscherm.

 

Nu zal je misschien denken wat is precies het verschil tussen deze schermen? Een kopie telefoonscherm is letterlijk een kopie, het is dus bijvoorbeeld geen origineel Apple iPhone scherm, maar wel een scherm dat op de iPhone telefoon past. Te vergelijken met oordopjes, je kan echte Apple iPhone oordopjes kopen of goedkopere oordopjes die niet van Apple zijn maar wel in je telefoon passen.  Een refurbished scherm is een tweede hands scherm, vaak dus wel een origineel maar die niet gloednieuw is. En dan het meest voorkomende bij een telefoon reparatie het originele scherm. Dit is een splinternieuw origineel scherm.

 

Het ligt er eigenlijk per situatie aan of je voor de verschillende opties zou kiezen. Als je al een oudere telefoon hebt en eigenlijk gewoon wil zorgen dat je weer normaal kan typen en bellen etc dan maakt het niet veel uit voor welke optie je zou gaan bij het repareren van je telefoon. In dat geval zou ik denk voor de goedkopere versie, de kopie, gaan. Mocht ik nou net een nieuwe iPhone hebben gekocht en deze stuk hebben laten vallen, dan zou ik voor een originele gaan, omdat ik weet dat ik de telefoon nog lange tijd zal gebruiken.

 

Hopelijk geeft dit meer inzicht in welke opties er zijn als uw telefoonscherm kapot is en u deze wil laten vervangen. Er zijn genoeg keuzes en mogelijkheden en check dan ook altijd even met jouw lokale telefoon reparatie persoon voor de beste optie voor jouw situatie. Mocht je in de buurt van Oosterhout wonen dan raad ik x aan, een betrouwbare en zeer behulpzame vakman. Hopelijk nog vele krak vrije jaren, en zo niet dan weet je ook wat te doen! ;)

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Patricia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.