Welk smartphone hoesje werkt het beste?

Welk smartphone hoesje werkt het beste?

U heeft een nieuwe smartphone, maar u weet niet wat voor soort hoesje u moet halen? U wilt een stijlvol hoesje, maar wilt ook dat dit hoesje bescherming biedt tegen val en stootschade. Waar gaat u kijken? Waar let u op en wat zijn uw vereisten? In deze blog gaan we soorten telefoonhoesjes vergelijken en uw vertellen welk telefoonhoesje het beste bij u past.



Wat voor type persoon bent u?

Bij het kiezen van het ideale telefoonhoesje is het belangrijk om te weten wat voor soort persoon u bent en hoe u met uw telefoon om gaat. Dit is namelijk een belangrijke factor bij het kiezen van het ideale telefoonhoesje voor u. Daarnaast is het belangrijk dat het telefoonhoesje past bij uw dagelijkse werk. Wanneer er tijdens uw werk een grote kans bestaat dat er schade wordt aangericht aan uw telefoon, kunt u beter kiezen voor een telefoonhoesje met voldoende bescherming en schokdemping. Het enige nadeel van deze soort hoesjes is dat u er wel rekening mee moet houden dat uw hoesje simpel blijft en moet inleveren op het gebied van design. Echter, krijgt u hier wel een betere bescherming voor terug. Houd dus altijd rekening met uw werkzaamheden bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje.

Siliconenhoesjes

Als eerste hebben we in deze blog de siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden geen bescherming en zijn vooral bedoelt als modeaccessoire voor je telefoon. Deze hoesjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en eventueel met verschillende soorten patronen. Denk aan patronen van dieren, bekende figuren of dagelijkse voorwerpen.

Hardcase hoesjes

Hardcase hoesjes zijn hoesjes die gemaakt zijn van een iets steviger materiaal dan siliconenhoesjes. Deze hoesjes bieden lichte bescherming tegen val en stoot schade aan de achterkant van de telefoon en zorgen hierdoor voor bescherming van uw telefoon.

Lerenhoesjes

Leren telefoonhoesjes stralen luxe uit maar zijn daarnaast ook goed voor bescherming van uw telefoon. Houd er wel rekening mee dat deze hoesjes net zoals de hardcase hoesjes alleen lichte bescherming bieden en daardoor nog steeds schade kunnen veroorzaken aan uw telefoon wanneer u deze laat vallen.

Kunstlerenhoesjes

Telefoonhoesjes van kunstleer zijn een optie wanneer u een goedkoop telefoonhoesje wilt hebben, maar wel opzoek bent naar een luxere uitstraling. Deze hoesjes bieden net als leren hoesjes lichte bescherming tegen val en stoot schade, maar zijn wel een stuk goedkoper.

Aluminiumhoesjes

Laat u wel eens uw telefoon vallen op de grond of wilt u zekerheid dat u geen schade maakt aan uw nieuwe telefoontoestel? Dan zijn aluminium hoesjes de perfecte oplossing voor u. Deze hoesjes zorgen voor schokdemping bij het laten vallen van uw telefoon en de bescherming van de voor en achterkant van uw telefoon.


© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.