Oxxio: scherpe tarieven en 100% groene stroom

Oxxio: scherpe tarieven en 100% groene stroom

Energieleverancier Oxxio staat voor 100% groen stroom en scherpe prijzen. Niet alleen is het voor Oxxio belangrijk dat de klant blij is, ook moet de aarde waarop wij als mensen leven goed worden verzorgd. Daarom wordt er bij Oxxio geen gebruik van kolen, water of andere middelen. Ze gebruiken alleen windmolens. Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Kijk dan wat Oxxio te bieden heeft.Scherpe tarieven van Oxxio

Stroom en gas is tegenwoordig al duur genoeg, Oxxio is het daarmee eens. Daarom kun je bij Oxxio er vanuit gaan dat energie voordelig is en daarnaast: hartstikke groen. Je kunt bij Oxxio drie verschillende abonnementen kiezen: een abonnement voor 3 jaar  groen stroom en gas, een abonnement voor 1 jaar groene stroom en gas en het laatste abonnement is voor 1 jaar SuperScherp groene stroom en gas. Bij dat laatste abonnement heb je elke maand voordeel.

 

Groene stroom bij Oxxio

Elke minuut van de dag wordt er weer veel energie verbruikt. Oxxio is zich daar maar al te goed bewust van. Speciaal daarom maakt Oxxio alleen maar gebruik van groene energie. De stroom die Oxxio gebruikt is opgewekt door windmolens die door heel Europa heen staan en is helemaal daardoor groen. Wanneer je een abonnement bij Oxxio afsluit draag je dus gelijk bij aan een beter milieu.

 

Internet, televisie en bellen bij Oxxio
Oxxio mag dan wel een echte energieleverancier zijn, naast groene energie kun je bij Oxxio ook gebruik maken van diensten als alles in 1 internet, televisie en bellen. Wanneer je een abonnement wil op energie van Oxxio (of die al hebt) en ook een abonnement voor internet, televisie en bellen wil afsluiten dan kun je gebruik maken van combivoordeel naar keuze, denk hierbij aan een korting van €2,50 per maand of een gratis televisiepakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra zenders. Op deze manier kun je gemakkelijk vergelijken en profiteren van de laagste prijzen.

 

Oxxio App: regel waar en wanneer jij wil
Naast de voordelige tarieven van Oxxio is het de droom om de eerste app-only energieleverancier van Nederland te worden. Oxxio wil dat iedereen op de Oxxio App hun energiezaken in een mum van tijd kan regelen, veranderen en bijhouden waar je ook bent en hoe laat of vroeg het ook is. Eén groot voordeel van de Oxxio App is dat je nooit voor onaangename verrassingen staat wat betreft je jaarafrekening, je namelijk in één oogopslag zien wat je uitgaven zijn.

 

Beste webcare bij Oxxio

Elke dag werkt Oxxio om het voor de klant zo goed als mogelijk te houden en met resultaat. Oxxio heeft al verschillende prijzen gewonnen waaronder ‘Nummer 1 webcare onder energieleveranciers’. De klantenservice van Oxxio, waar de webcare onder valt, doet dan ook elke dag hun uiterste best om alle klanten weer zo goed als mogelijk te helpen en tevreden te houden. Je kunt Oxxio bellen op werkdagen tijdens kantoortijden. Liever chatten? Dat kan ook. Je krijgt dan antwoord op jouw vraag binnen 15 minuten.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Koentje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.