Het beste sim only abonnement afsluiten: 3 tips

Het beste sim only abonnement afsluiten: 3 tips

U heeft besloten dat u liever geen vast telefoon abonnement met los toestel meer wil, maar direct een sim only abonnement wil afsluiten.Omdat u toch weer een tijdje aan uw nieuwe abonnement vast zit, wilt u uiteraard wel het beste sim only abonnement afsluiten. Wij geven u in dit artikel drie tips om dit abonnement snel en gemakkelijk te vinden.

Tip 1: bepaal wat voor abonnement u wil afsluiten

Voor u het beste abonnement kunt zoeken, moet u weten wat voor abonnement u precies wil gebruiken. Hoeveel belminuten heeft u nodig? Hoeveel MB’s heeft u nodig om mobiel te kunnen internetten? En heeft u nog andere eisen voor uw nieuwe abonnement? Zet dit allemaal op een rijtje en u weet precies hoe uw sim only abonnement eruit moet zien.

Tip 2: bepaal de gewenste contractduur

Er zijn sim only abonnementen met een contractduur van 2 jaar, maar er zijn ook abonnementen met de contractuur van 1 jaar of zelfs 1 maand. De abonnementen met een contractduur van een maand kunt u iedere maand opzeggen. Bepaal voor uzelf welke contractduur het beste bij u past. Vindt u het niet erg om wat langer aan een abonnement vast te zitten, als dit abonnement door de langere contractduur goedkoper is? Dan sluit u een abonnement af met een contractduur van 2 jaar. Wilt u zo flexibel mogelijk blijven, dan neemt u een maandelijks opzegbaar abonnement.

Tip 3: vergelijk abonnementen met elkaar

Nu u weet wat voor abonnement u precies zoekt en wat de gewenste contractduur van uw sim only abonnement is, kunt u abonnementen met elkaar vergelijken. Kijk hierbij niet alleen naar de prijzen van diverse aanbieders, maar ook naar de voorwaarden van de verschillende sim only abonnementen. Abonnementen die niet bij u passen of te duur zijn, streept u weg. Zo houdt u uiteindelijk alleen nog goede en goedkope abonnementen over. Het beste en goedkoopste sim only abonnement kunt u direct afsluiten.

U kunt abonnementen zelf vergelijken, maar u kunt hier ook een online tool voor gebruiken. Het vergelijken van abonnementen met een tool is niet alleen gemakkelijker, maar gaat bovendien beter. Wij raden u dan ook altijd aan een tool te gebruiken.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 SimStunt, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.