Populaire games

Populaire games

Games is een heel erg groot ding tegenwoordig. Vooral onder de jongeren speelt het heel erg. Veel games spelen ze af en toe, maar er zijn nu wat games uitgekomen die zelfs mensen leuk vinden die helemaal nooit gamen. Je ziet ze overal en iedereen wil graag met je mee spelen.Fall guys

Eeen van de games die op het moment heel erg populair is, is fall guys. Het is een spel waarin je een jelly bean poppetje bent. Hetis de bedoeling dat je allemaal verschillende minigames doet. Elke ronde vallen steeds mensen af, waardoor je uiteindelijk een klein groepje aan jelly poppetjes overhoud. Deze strijden dan om een kroontje. Met deze kroontjes kun je dan weer dingetjes in de shop kopen.

Het klinkt heel erg simpel, maar er zitten zeker een paar haken en ogen aan. Zo kun je bijvoorbeeld vast gehouden worden door de tegenstanders. Wanneer jij probeert te springen en je tegenstander houd je vast, kan dat al het einde van de game voor jou betekennen. In de minigames kun je namelijk op meerdere manieren af gaan. Je kunt in sommige minigames in het slijm terecht komen en dan ben je af, maar in andere minigames kun je van een platform af gegooit worden. Er zijn ook minigames waarin je niet dood kunt gaan, maar waarin je snel bij de eindlijn moet komen.

Het is dus een erg kind vriendelijk spel en het kan door jong en oud gespeeld worden.  Fall guys is op de ps4 te spelen en op een pc.

Amung us

Amung uss is eigenlijk ook helemaal geen moeilijk spelletje. Het is ook geen groot spel om te downloaden. Het spel kun je spelen met 5 tot 10 spelers. Dit kun je doen met vrienden, maar je kunt er ook voor kiezen om met onbekende het spelletje te spelen.

Het gaat er om dat 1 of meerder imposter mensen proberen te vermoorden. De imposter moeten dit doen zonder er uitgestemt te worden door de andere mensen. De andere mensen worden crewmates genoemd. De crewmates moeten ervoor zorgen om de imposter er uit te stemmen of om al hun opdrachten te voltooien. 

Het is een simpel spelletje, maar het kan best wel lastig zijn om te winnen. De imposters winnen wanneer ze iedereen vermoord hebben en de crewmates wanneer ze de opdrachten allemaal gedaan hebben of de imposters eruit gestemt hebben. Wanneer je als crewmate dood bent, moet je als nog al je opdrachten voltooien, maar dan als spookje.

Het kan dus een heel erg leuk spelletje zijn om met je vrienden te gaan doen wanneer je aan het bellen bent. Je kunt dan met elkaar overleggen wie eventueel een imposter zal kunnen zijn. Dit vinden veel jongeren erg spannend.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.