Playstation 5 controller

Playstation 5 controller

Nu de Playstation 5 controller bekend is gemaakt is het internet losgebarsten over de nieuwe console van Sony. Lange tijd diverse geruchten moeten lezen maar nu begint de Playstation 5 echt een gezicht te krijgen. In dit artikel geven we je wat handige informatie over de nieuwe Playstation 5 controller functies en tips om deze zo goedkoop mogelijk te kunnen bemachtigen.PS5 controller functies

We zien 7 verschillen in de patent aanvragen in vergelijking met de PS4 controller.

  1. Wifi op de controller
  2. De lightbar aan de achterkant is weg
  3. Grote touchpad (met misschien nog meer functies)
  4. Rondere vormen en iets groter
  5. Kleinere en plattere sticks
  6. Grotere triggers (L2/R2)
  7. Extra vibraties

Sony heeft dus duidelijk ingezet op meer beleving tijdens de games. Grotere triggers, extra vibraties grote touchpad. Naast de gamebeleving heeft Sony ook gewerkt aan de misschien wel grootste irritatie onder de PS-gamers en dat is de accu/batterij van de controller. De batterij van de Playstation 5 controller zal veel langer meegaan dan die van de PS4. Lekker hoor, minder laden en minder energieverbruik. Naast het minder laden zou het laden veel sneller gaan.

Playstation 5 controller kopen

Wil je de PS5 controller kopen? Voor rond de €75 zou dat kunnen. De prijs ligt hoger dan de vorige controller en dat heeft er allemaal mee te maken dat deze controller meer kan! Toch ligt het er natuurlijk ook aan waar je de controller gaat kopen en of je profiteert een aanbieding. Op diverse websites kun je de controller kopen maar er zijn wel veel prijsverschillen. Ook al scheelt het je in sommige gevallen maar €5, toch is het dan interessant om te vergelijken. Let ook op andere addertjes zoals retourneren en verzendkosten!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RC, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.