Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 release? De kogel is door de kerk beste gamer! De Playstation 5 is officieel bevestigd en Sony heeft nu nog maar 1 doel, en dat is bouwen. De grote vraag bij elke gamer is natuurlijk "wanneer is de Playstation 5 release"? Wanneer zou je de PS5 in Nederland kunnen kopen en welke specificaties kent de nieuwe gameconsole? Allerlei berichten op de verschillende gamesites maken je gek... Toch als je heel goed leest kom je wel dezelfde uitspraken tegen, namelijk eind 2020! Daarnaast is Sony ook al druk bezig met de PS5 plus.Playstation 5 release datum

Normaliter blijft een game console ongeveer 6 á 7 jaar op de markt hangen. De PlayStation 3 werd al in 2006 gelanceerd en werd vervangen door de welbekende PlayStation 4 in 2013. Als we dan even gaan rekenen dan zou je de PlayStation 5 uitkomen in 2020 kopen. Maar waarom kun je de PS5 nu nog niet kopen en is er nog steeds geen Playstation 5 release datum bekend? Dit heeft met 3 dingen te maken;

  1. Playstation 4
  2. Playstation 4 games
  3. Ontwikkeling lange termijn

Playstation 4
De PS4 wordt nu nog steeds heel goed verkocht. Waarom zou Sony iets nieuws op de markt brengen terwijl de huidige producten nog goed verkopen? Precies, dat doen ze dus niet!

Playstation 4 games
Het tweede punt is dat er nog verschillende PS4 games in een nieuw jasje zijn gestoken en er nog een release van deze games zal plaatsvinden. Dit zijn spellen die nog heel veel geld in het laadje van Sony zullen brengen. Zonde om dan een PS5 uit te brengen.

Ontwikkeling lange termijn
Om ervoor te zorgen dat de Playstation 5 net zo'n succes wordt als de PS4 moet Sony een gameconsole bouwen die lang mee kan op de markt. Minimaal 7 jaar vol gas verkopen. De techniek gaat snel dus ook daar moet Sony rekening mee houden. Denk hierbij aan de resolutie van tv's (4K / 8K) of aan de mogelijkheid om de games interactiever te maken. Dit soort specs toepassen kost tijd en daarom moeten we nog even wachten.

Playstation 5 kopen

Nog nergens kun je de PS5 kopen of bestellen. Toch zijn er diverse websites die het laatse nieuws voor je in de gaten houden en dit graag met je delen. Handige info over de laatste specificaties en weetjes. Houdt deze sites goed in de gaten en schrijf je voor het gemak in op een nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Neem als voorbeeld Playstation5kopen.com. Als je jezelf inschrijft op hun nieuwsbrief dan maak je kans op een gratis Playstation 5 en vele extra's. Daarnaast blijf je op de hoogte van het nieuws en laten ze je weten wanneer de Playstation 5 uitkomt. Handig toch? Zo ben je er zeker van dat je er als eerste bij bent.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 RC, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.