Het wordt warmer, dus houdt uw vriescel koel

Het wordt warmer, dus houdt uw vriescel koel

De zomer ligt voor de deur, dus zorgt u dat uw vriescel is voorbereid tegen de warmte. Het zou zonde zijn als de inhoudt van uw vriescel gaat rotten omdat de temperatuur te hoog is. Zoiets kan ook schadelijk zijn voor u of degene die het voedsel eet.Demontabele vriescel

Als u op zoek bent naar een vriescel die in een ruimte moet passen, voor bijvoorbeeld uw restaurant of café. U kan op een site die koelcellen aanbieden een bestelling plaatsen voor de vriescel die u wilt. Zo zijn er vriescellen voor particulier gebruik of voor scheikundig gebruik. De meeste gebruiken hem als een vriescel voor horeca. Als u een goedkope vriescel wilt kan u er een kopen zonder extra toevoegingen. Dan kan het alleen in de zomer fout gaan. Het voedsel kan dan te warm worden. De bestelling die u plaatst op de site kan u aanpassen hoe u dat wilt. U moet de afmetingen doorgeven die u hem wilt hebben. Het kan echt elke maat zijn. Bij een vriescel kan u zelf kiezen wat voor deur u erin wilt. U kan kiezen uit een draaideur of een schuifdeur. Er zijn daar nog veel meer verschillende deuren in te vinden. Elke deur heeft zijn eigen oplossing voor wat u het liefst wilt. Wilt u iets echt diepvriezen, dan heeft u de dikste deur nodig. U kan altijd om advies vragen bij de klantenservice. Die is te bereiken via de site waarop u de vriescel wilt bestellen. Natuurlijk staan er ook al adviezen op de site.

Sandwichpanelen

Als u er zeker van wilt zijn dat het voedsel in uw vriescel niet gaat rotten doordat de vriescel een te lage temperatuur aanneemt, kan u isolerende sandwichpanelen aanschaffen. Deze panelen sluiten de ruimte af van de buitenlucht. Dit zorgt er ook voor dat alle koude lucht in de vriescel blijft. De vriezer in de vriescel hoeft dan minder hard te werken om de gewenste temperatuur te krijgen. De panelen hebben verschillende diktes. Ook hier kan u om advies vragen om de juist passende panelen bij uw vriescel. De sandwichpanelen zijn erg geschikt voor het isoleren van voedsel. Er is goed gecontroleerd op hygiëne en temperatuur die de vriescel aanneemt met de panelen. Uw voedsel is dus veilig.

5 jaar garantie

Is er binnen 5 jaar dat u de vriescel heeft gekocht iets kapotgegaan, of werkt het niet meer zoals het eigenlijk dient te werken? Dan kan u altijd contact opnemen met de site waar u het gekocht heeft. Als u dan uw naam noemt, kunnen zij zien wanneer u heeft gekocht en wat u toen heeft gekocht. Als alles klopt, komen zij naar uw locatie toe om hetgeen te vervangen wat aan vervanging nodig is. Als u niet weet wat precies het probleem is, komen zij met mogelijke materialen die het probleem zouden kunnen oplossen naar u toe. Als het later blijkt dat zij niet het juiste bij hun hebben, wordt er nog een afspraak gepland. Zij komen dan naar u toe met het juiste materiaal. Dit kost u niks.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Dave, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.