Boji, de nieuwe Android TV box specialist

Boji, de nieuwe Android TV box specialist

Ben jij op zoek naar een Android TV box? Dan is het nog aardig lastig om een geschikte partij te kiezen. Op Bol.com vind je vooral Chinese Android boxen die niet helemaal op jouw wensen en behoeften zijn afgestemd. Er zitten namelijk significante verschillen tussen deze Android TV boxen.De meeste Android TV boxen die je ziet zijn niet Google gecertificeerd. Wat dit betekent? Dat legt Boji je dus haarfijn uit! In de verschillende informatieve blogs op de website van Boji kom jij alles te weten over de onderlinge verschillen van de Android boxen en krijg je een goed beeld van wat jij nodig hebt.

Verstand van zaken

Boji is de eerste partij op de Nederlandse markt die simpelweg verstand heeft van de Android TV box en weet wat de klanten willen. Er zijn namelijk twee soorten Android boxen. Een Google gecertificeerde box en een niet-Google gecertificeerde box. De eerste box heeft officiële Android TV en daarin is alles geoptimaliseerd voor het kijken van Netflix, Twitch, Youtube of andere streamingplatformen. De andere box – die vaak goedkoper is – is vooral bedoeld voor het afspelen van eigen content. Je kan hier makkelijk een externe harde schijf aan koppelen zodat je in een paar klikken jouw favoriete film kan bekijken.

Ook IPTV box specialist

Naast de bekende Android TV boxen is Boji ook het adres voor IPTV boxen. Een beknopt en zorgvuldig uitgezocht assortiment zorgt ervoor dat jij altijd de beste keuze maakt. Natuurlijk zijn accessoires zoals HDMI-kabels en afstandsbedieningen ook bij Boji te bestellen zodat je in één keer klaar bent bij het bestellen van jouw nieuwe mediaspeler. Meer weten? Op www.boji.nl vind je alle informatie die je nodig hebt. Heb je meer technischere vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Dan kun je hier gemakkelijk de online chat openen, want een medewerker staat altijd klaar om je te helpen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.