Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max

De Google Nest Hub Max is een slim beeldscherm met alle schermen, dat je veel relevante informatie op het scherm toont. Je ziet video's, beelden, en ook kan het programma's casten die je zoekt. Het is een heel handig hulpmiddel dat tegen je praat door instructies te geven of nieuwsupdates te tonen. De Google Nest Hub max toont foto's en video's via zijn scherm. Je kunt van overal verbinding maken met elk apparaat via de NEST app. Dit is een van de best verkochte slimme luidsprekers die je dit jaar kunt kopen.Wat is de google nest max? Wel, het is een luidspreker van Nest die je met je stem kunt bedienen. Hij maakt draadloos verbinding met je thuis-Wifi en je andere Google Home apparaten.

Ben je dol op je Google Nest Hub Max? Heb je de nieuwste Google Nest Hub Max specificaties & functies review gezien, Nest Hub Max om te kopen, beste deal Nest Hub Max te koop, Google Nest Hub Max prijs, prijs van Nest Hub Max. Het eerste dat je moet weten voor je een slim beeldscherm koopt is dat ze niet gelijk geschapen zijn. Er zijn een aantal factoren die van invloed kunnen zijn op wat voor jou het beste slimme beeldscherm is - en nu er steeds meer producten in dit segment komen, leek het ons handig om alle belangrijke huidige modellen te bekijken.

De Google Nest Hub Max is het nieuwste product van de firma dat in een andere categorie valt dan al zijn andere slimme luidsprekers. Meer dan 3.000 reviews van de Nest Hub Max staan op Amazon en de meeste daarvan hebben het over zijn 'verbluffende' vormgeving en hoe gemakkelijk hij te gebruiken is.

Met de groei van Google Home, Amazon Echo, en andere apparaten, beginnen we ons af te vragen - wat is het volgende in het rijk van slimme huizen? We hebben al stemassistenten, thermostaten, en beveiligingssystemen. Wat kunnen smart home technologieën nog meer bieden? Een product dat op CES 2017 onze aandacht trok was de Nest Hub Max.

Je hebt tegenwoordig ook slimme deurbellen, denk bijvorbeeld aan de Ring Deurbel aanbieding!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 janjansse, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.