Muziek luisteren onder de Douche

Muziek luisteren onder de Douche

Kunt u niet stoppen met het luisteren naar muziek? Dan wilt u natuurlijk ook onder de douche naar muziek luisteren. De oplossing hiervoor is de douche speaker (Deuse) van Coeber. Muziek luisteren onder de douche

Vaak heb je tijdens het douchen niet veel te doen. Meestal begin je na te denken over verschillende dingen, maar wat nou als je muziek kan luisteren tijdens het douchen. Het zou toch ideaal zijn als je voortaan tijdens het douchen naar de nieuwste singles van Justin Bieber kunt luisteren of naar het album van Adele?! Dat is iets waarover Coeber hetzelfde dacht. Coeber is een Nederlands Elektronicabedrijf, wat opgericht is in 2014. Het bedrijf verkoopt accessoires voor uw digitale levensstijl. Coeber heeft onlangs de Deuse op de markt gebracht, een waterspatdichte douche speaker. Waterdichte accessoires komen steeds meer "in". Zo zijn er verschillende grote bedrijven die waterdichte accessoires op de markt brengen. JBL en Ultimate Ears zijn bedrijven die, net als Coeber, waterdichte speakers op de markt brengen. Deze bedrijven zijn al lange tijd aanwezig in de audiowereld en proberen steeds breder publiek te bereieken. 

Spatwaterdichte speaker

De douche speaker van Coeber beschikt over een spatwaterdichte functionaliteit. Dit houdt in dat de speaker bestendig is tegen waterspetters, maar niet onder water gehouden kan worden. Onder de douche is deze functionaliteit dus perfect te gebruiken. Geen gezeur meer met slecht geluid vanaf buiten de douchecabine, maar heerlijk zuiver geluid binnen in de douchecabine. Wat de speaker daarnaast erg handig maakt voor in de douche, is de zuignap die op de achterkant bevestigd is. Hierdoor kunt u de speaker eenvoudig op de muur of op de douchecabine bevestigen. U kunt gebruik maken van de speaker door middel van Bluetooth, u heeft dus enkel een Bluetooth apparaat nodig. De speaker wordt opgeladen door middel van een micro USB kabel.

Functies

Speelt de speaker tijdens het douchen een minder leuk liedje af, dan kunt u eenvoudig het liedje skippen en de volgend liedje uit de afspeellijst laten afspelen. Nogmaals naar hetzelfde liedje luisteren of de muziek pauzeren kan daarnaast ook eenvoudig met de functionele knoppen. Zelfs over het telefoneren in de douche heeft Coeber nagedacht. In de Coeber Deuse zit namelijk een microfoon verwerkt. Met de knoppen kunt u tijdens het douchen zelfs uw telefoon opnemen en een gesprek voeren. Ideaal dus wanneer u nog wat belangrijks moet doornemen met uw vrienden of vrouw en u anders geen tijd meer zou hebben om te douchen. Als u interesse heeft om voortaan muziek te luisteren, is de volgende informatie wellicht interessant. De verkoopprijs van de douche speaker is €34,95 en de speaker is onder andere te bestellen via de webshop van Coeber en Bol. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 coen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.