Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi heeft zojuist de opvolger van de Xiaomi Mi band 2 uitgebracht, het is de Xiaomi Mi Band 3. De Xiaomi Mi Band 3 is een fitnesstracker voor een zeer scherpe prijs zoals we dat van Xiaomi gewend zijn. Meer informatie over de fitnesstracker en waar je de Xiaomi Mi Band 3 kan kopen lees je in dit artikel.De Xiaomi Mi Band 3 is uitgerust met een OLED scherm van 0,8 inch en het scherm heeft een resolutie van 128 bij 80 pixels. De fitnesstracker weegt 20 gram en is gemaakt van een zacht materiaal en hij is verkrijgbaar in 3 kleuren. De Mi Band 3 is verkrijgbaar in de kleuren: donkerblauw, zwart en oranje. Je kan de fitnesstracker verbinden met je smartphone met een bluetoothverbinding, dan kan je vervolgens met de Mi Fit app de Mi Band 3 instellen. Ook is de tracker waterdicht tot wel 50 meter, hierdoor kan je er dus gewoon mee zwemmen!

De mogelijkheden met de Xiaomi Mi Band 3

De Xiaomi Mi Band 3 is uitgerust met veel sensoren, hiermee kan je bijvoorbeeld je hartslag meten tijdens het sporten of het aantal gelopen kilometers bijhouden. Ook is het mogelijk om notificaties op de polsband te laten zien. Denk hierbij aan notificaties zoals bijvoorbeeld bij het ontvangen van een SMS of bij een inkomend gesprek. Mocht je de polsband ook snachts dragen is het mogelijk om je slaapritme bij te houden. Hierdoor kan je bijvoorbeeld zien wanneer je in diepe slaap bent geraakt en hoe lang je daadwerkelijk geslapen hebt. 

De batterij van de Mi Band 3 is 110 mAh, dit lijkt niet zo veel maar met deze kleine accu kan je hem tot wel 20 dagen gebruiken zonder op te laden. 

Betalen met je Mi Band 3

Van de fitnesstracker zijn 2 versies gemaakt, een daarvan is uitgerust met NFC en de andere niet. Ook al ben je geen fanatieke sporter dan kan de Mi Band 3 toch erg handig zijn. Met de polsband kan je dan namelijk draadloos betalen door middel van NFC. Door welke betaalmogelijkheden dit wordt ondersteund is nog niet bekend. 

Updates voor de Mi Band 3

Nadat de Mi Band 2 is uitgekomen zijn er daarna eigenlijk vrij weinig updates voor uit gekomen. Xiaomi heeft tijdens de lancering van hun nieuwe product aangegeven dat er in de toekomst diverse updates voor uit zullen komen. Deze updates zullen diverse functies aan de polsband toevoegen. 

Voor meer Xiaomi nieuws kan je onze website bezoeken! 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 digitmarketing, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.