Gegraveerde pen; persoonlijk cadeau voor jong en oud

Gegraveerde pen; persoonlijk cadeau voor jong en oud

Een gegraveerde pen koop je bij een webshop met parker pen met naam. Een persoonlijker cadeau is er niet. En Parker pennen zijn betaalbaar en toch luxe. Het is één van de bekendste merken pen in Nederland. Je kunt een naam laten graveren in een pen, maar ook alleen initialen of juist een hele regel tekst. En mocht je denken dat er bijna niemand meer met een pen schrijft: dat valt mee. En zeker een mooie pen die met aandacht is uitgezocht blijft een gewaardeerd cadeau.De luxe van een Parker pen

Een Parker pen bestellen bij Pengraveren leidt nooit tot een teleurstelling. Het assortiment is groot. Voor elke portemonnee en elke voorkeur is er wel een pen te vinden. De Parker Jotter is een allemansvriend en als cadeau uitstekend geschikt. Er is al een gegraveerde Parker in cadeauverpakking verkrijgbaar voor net iets meer dan tien euro. Natuurlijk zijn er ook luxere varianten. Het graveren is meestal gratis. Parker heeft altijd als doelstelling gehad het schrijven te verbeteren. Een voorbeeld daarvan is het eigen vulsysteem dat het lekken van de pen voorkomt. De Parkerfabriek bestaat al sinds 1894 en heeft vele innovaties op schrijfgebied op zijn naam staan. Parker maakt niet alleen vulpennen, maar ook fineliners en ballpoints.

Cross pennen: traditie uit Amerika

Een echte klassieke Cross pen koop je bij hét Cross pennen verkooppunt www.pengraveren.nl. Cross is een Amerikaans merk met stijl. Veel Amerikaanse presidenten schreven met een Cross pen. De eerste Crosspen dateert uit 1846, dus traditie mag je de Cross pen wel noemen. Stichter van het merk was A.T. Cross die aan de Amerikaanse oostkust zijn fabriek begon. Niet alleen traditie speelt een belangrijke rol, innovatie net zo goed. De schrijftechniek van de Cross pennen wordt voortdurend verbetert en er wordt altijd gezocht naar innovaties die de pennen en het schrijven ermee beter maken. De Cross pennen zijn elegant en hebben stijl.

Montblanc, de top in pennen

De luxe Montblanc van pengraveren.nl is de absolute top in zijn soort. Mooiere pennen dan de Montblancs zijn er niet. En het moet gezegd: duurdere ook niet. Maar wat een wereldklasse. Het van oorsprong Duitse bedrijf zocht zijn inspiratie in de Zwitserse bergen en koos de Montblanc als icoon. Een sneeuwkristal wordt in elke pen gegraveerd en ook de hoogte van de berg, 4810  meter, komt regelmatig terug bij het merk, zoals in de naam van pennen. Het meest verkochte model is de Meisterstück 149.

Je eigen vulpen is heel persoonlijk

Een pen cadeau geven is een goed idee. Het is persoonlijk en geeft aan dat je met aandacht hebt nagedacht over een goed cadeau. Wel is een pen heel persoonlijk. De één houdt van een vulpen, de ander wil liever een rollerbal. Ook de breedte van de punt, hoe je de pen vasthoudt of hoeveel druk je moet uitoefenen zijn allemaal afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Je weet dit meestal niet van de persoon waaraan je de pen gaat geven. Laat je dus goed informeren door de verkoper van je pen over de verschillende modellen om een zo goed mogelijk passend model te kopen. Zo zijn er vulpennen die beter geschikt zijn voor vrouwen of pennen voor linkshandigen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.