De beste boeken in allerlei genres

De beste boeken in allerlei genres

Op boekentips.com vind je top tiens en lijsten met de beste en best verkochte boeken van het moment. De website is gekoppeld aan de bol.com catalogus en geeft via een eigen selectie allerlei top tien lijsten weer. Je kan daarbij kiezen voor lijsten van de best verkochte boeken, of lijsten waarbij je vooral nieuw uitgegeven boeken ziet.De beste kookboeken die je kan vinden

Naast die lijsten die gekoppeld zijn aan de bol.com catalogus heb je ook lijsten die door de medewerkers van Boekentips zelf zijn geselecteerd. Bij de meest populaire lijsten horen daarbij eigen top 10 lijsten met kookboeken. Erg populair zijn daar de kookboeken voor kinderen en de lijst met vegetarische kookboeken. Dat vegetariscme echt in de lift zit de laatste jaren blijkt als direct uit de populariteit van die lijst, echt bijzonder. Veel mensen grijpen naar de vegetarische keuken voor hun gezondheid, maar ook voor het milieu.

De beste kinderboeken

Een andere verzameling van populaire lijsten op de site zijn de lijsten van beste en best verkochte kinderboeken. In verschillende leeftijdscategorieën vind je zo top tiens met de beste boeken voor je kinderen. Als je een kinderboek cadeau geeft geef je een echt waardevol geschenk waar veel kinderen oprecht blij mee zijn. Kinderen kunnen beter een stripverhaal of boek lezen dan bijvoorbeeld tv te kijken, dat spreekt voor zich.

Andere favoriete lijsten

Bij de andere druk bezochte lijsten heb je bijvoorbeeld de beste thrillers van het moment, of de beste fantasy boeken. Al sinds jaar en dag zijn die 2 genres bij de meest gelezen boeken in het Nederlandse taalgebied. Maar de keuze bij boekentips.com is nog veel groter dan dat. Je hebt letterlijk tientallen genres om uit te kiezen, gaande van science fiction en romans tot informatica boeken of religieuze werken. Bezoek de site zeker eens en misschien vind je zo wel je volgende favoriete boek!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 reginald, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.