Kinderopvang De Groene Tuin

Kinderopvang De Groene Tuin

Heeft u een kind tussen de 0 en 4 jaar oud en bent u op zoek naar een geschikte en betrouwbare kinderopvang of BSO in Rotterdam? Dan kunt u zeker terechtkomen bij Kinderopvang De Groene Tuin.

Kinderopvang en BSO de Groene Tuin is een betrouwbare en professionele kinderdagverblijf gevestigd in Rotterdam Zuid met twee locaties. Een in Slinge en de andere in Ijsselmonde. Het verblijf is gespecialiseerd in buitenschoolse, voorschoolse en dagopvang.Kinderopvang Rotterdam Zuid

De kinderopvang is de perfecte locatie waar u uw zoontje of dochtertje kunt brengen om een aangename, prettige en gezellige tijd te laten brengen terwijl u op werk bent.

Kinderopvang De Groene Tuin in Rotterdam is meer dan alleen een opvang voor kinderen, het is hun tweede huisje waar ze zoveel liefde krijgen van de leidsters zoals ze thuis gewend zijn.
De Groene Tuin in Rotterdam Zuid heeft al ruim tien jaar ervaring met kinderen. Zo zijn ze in 2009 van start gegaan met de eerste vestiging in Ijsselmonde. Korte erna vervolgde de opening van de tweede vestiging in Slinge.
De opvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:15 tot 18:15 uur.   

 

Buitenschoolse opvang in Rotterdam

De buitenschoolse opvang van Groene Tuin is geschikt voor kinderen tussen de leeftijd 4 en 13 jaar oud die op de basisschool zitten en die na school ergens moeten verblijven als u aan het werk bent. Zo staat BSO bekend voor vrije tijd en plezier.
Al de locaties van de buitenschoolse opvang van De Groene Tuin zijn optimaal ingericht zodat er voldoende ruimte is voor elk kind om te kunnen spelen en om zicht te kunnen ontwikkelen. De buitenruimtes zijn veilig genoeg. U hoeft zich als ouder dus geen zorgen te maken wanneer uw kind buiten gaat spelen.  

 

Leerzame activiteiten bij de Groene Tuin

De Groene Tuin leert uw kind graag omgaan met situaties die ze in het echte leven tegen kunnen komen door middel van verschillende leerzame activiteiten binnen en buiten het verblijf te bewonen. Met de juiste activiteiten maken onze pedagogische medewerkers uw kind klaar voor het basisonderwijs.
Verder hanteert de kinderopvang diverse andere activiteiten zoals sporten, knutselen, dansen, bouwen en koken. Tijdens deze activiteiten wordt uw kind altijd goed begeleidt.
 

Prijzen kinderopvang Groene Tuin Rotterdam

Wat de kinderopvang u gaat kosten hangt natuurlijk af van uw wensen en situatie. U kunt kiezen hoeveel dagen per week opvang u wenst en voor hoeveel kinderen.
Om erachter te komen wat het exacte bedrag daadwerkelijk zal zijn, verwijzen we u naar de rekentool die te vinden is op de website van kinderopvang De Groene Tuin. Zo ziet u binnen enkele minuten hoeveel u kwijt zal zijn voor uw kind.  

 

Pedagogisch medewerkers van Groene Tuin

Groene Tuin beschikt over 35 professionele en zorgzame pedagogisch medewerkers. Deze zorgen ervoor dat uw kind zich thuis en op zijn gemakt voelt door middel van persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding. De opvang probeert de ritme van thuis zoveel mogelijk in te houden zodat het kind een veilig en vertrouwd gevoel kan krijgen. De opgeleide en ervaren medewerkers zorgen er ook voor het creëren van een gezellige en leuke sfeer binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen. Daarnaast werken ze elke dag aan de beste zorg en de ideale uitdaging voor elk kind.
Zo streeft Groene Tuin en zijn medewerkers ernaar uit om alles te doen om uw kind het gevoel te geven dat het zijn tweede huis is.

 

Gratis eendaagse proefplaatsing

Wanneer u van plan bent uw kind bij kinderopvang de Groene Tuin te inschrijven dan kunt u eerst gebruik maken van de gratis proefplaatsing voor een dag. Zo ervaart uw kind de kinderopvang voordat u hem inschrijft.
Voor de inschrijving kunt u bij een van de twee locaties langskomen. Ook is dit mogelijk per e-mail en via de inschrijfformulier die op de website te vinden is.      
 

Als u benieuwd bent naar de keuzes en mogelijkheden binnen de Groene Tuin dan kunt u gerust contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt dan ook een rondleiding en krijgt de mogelijkheid om al uw vragen te beantwoorden.

 


© 2015 Maria1994, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.