NOS Teletekst Online - Het laatste nieuws in een handig overzicht

NOS Teletekst Online - Het laatste nieuws in een handig overzicht

Op de website Teletekst Online kan je gemakkelijk alle nederlandse teletekst pagina's bekijken vanaf je PC, Smartphone of Tablet. Overzichtelijk en snel navigeer je online door de laatste nieuwtjes heen.Vandaag de dag word je online overspoerd met informatie. Het relevante filteren van het irrelevante kan soms knap lastig zijn. Met de website teletekst online is dit verleden tijd. De website biedt overzichten van het laatste nieuws over diverse onderwerpen van algemeen tot financieel nieuws en van algemeen sport nieuws tot gedetailleerde informatie over het eredivisie programma en de uitslagen van de reeds gespeelde wedstrijden.

Wat zijn de meest bezochte pagina's?

Dat teletekst nog steeds erg in trek is, dat is een feit. Wij hebben de meest populaire pagina's even voor je op een rijtje gezet:

Teletekst pagina 818

Teletekst pagina 818 is verreweg de meest bezochte pagina in Nederland. Dit is de pagina waar je het programma en de uitslagen van de voetbalwedstijden van huidige speelweekend vindt. Op  pagina 818 van Teletekst Online vind je hier meer informatie over.

Teletekst pagina 819

Wederom een zeer geliefde pagina onde de voetbalfans. Op pagina 819 van teletekst online vind je de actuele stand van de eredivisie.

Teletekst  pagina 101

Zoals vele van jullie al zullen weten is pagina 101 de pagina waar je het nieuwsoverzicht vindt. Je zult er versteld van staan in hoeveel openbare ruimtes deze pagina nog de hele dag op een televisie of beeldscherm van een computer aanstaat. De NOS werkt deze pagina continu bij zodat het nieuws altijd actueel is.

Teletekst pagina 704

Niet te vergeten in deze lijst is pagina 704. Op teletekst pagina 704 vind je de weersvoorspelling van de komende 5 dagen. Erg handig als je een dezer dagen nog naar buiten moet.

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GlobeMedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.