Hoe een echte stukadoor zich onderscheidt

Hoe een echte stukadoor zich onderscheidt

De bouw bruist tegenwoordig weer als vanouds. Na enkele jaren van crisis en achteruitgang, wordt er sinds enkele jaren weer volop gebouwd. De verwachting is dat de bouwwoede nog jarenlang aanhoudt. En dat betekent dat er volop kansen zijn om in de bouw aan de slag te gaan. Zo worden er overal timmerman, handwerkers, betonvlechters, kraanmachinisten en stukadoors gezocht. Met name het volgen van een vakgerichte opleiding stukadoor is een verstandig keuze voor wie de bouw in wil. Stukadoor is een prachtig beroep en echte stukadoors onderscheiden zich van de grijze massa door het gespecialiseerde en gewaardeerde werk dat ze doen.Wat maakt het beroep van stukadoor zo bijzonder?

Een opleiding stukadoor volgen en daarna als stukadoor aan de slag gaan, biedt veel plezier en perspectief. Want een stukadoor maakt in de bouw het verschil. Maar welke aspecten van het stukadoorswerk maken deze baan nu eigenlijk zo bijzonder? Talloze zaken, maar de onderstaande voordelen van een opleiding tot stukadoor moeten zeker genoemd worden:

  • Wie zichzelf laat opleiding tot stukadoor, kiest voor een dankbaar beroep. Als stukadoor werk je wanden en plafond netje af. Het kan hierbij gaan om huizen van particulieren, maar ook bedrijven schakelen vaak stukadoor in. Verder worden stukadoors vaak opgeroepen om oude, historische panden op te knappen door het uitvoeren van stucwerk. Duidelijk is dat je als stukadoor kunt nagenieten van je werk, omdat je de resultaten kunt bekijken en daar veel genot uit kunt halen. Veel stukadoors rijden dan ook wel eens met hun partner, vol trots natuurlijk, langs enkele bouwprojecten die ze gerealiseerd hebben.
  • Een stukadoor is een echte vakman. Stukadoors die goed zijn opgeleid, voeren projecten piekfijn uit. Ben je een goede stukadoor of werk je bij een erkend bedrijf, dan kan het zomaar gebeuren dat je al ervaren stukadoor voor prestigieuze projecten wordt ingeschakeld.
  • Een groot voordeel van het beroep stukadoor is dat je gewoon lekker thuis, of bij bekenden, aan de slag kunt om de muren, wanden en plafonds van jouw huis of dat van een ander, fraai te stucen.
  • Ten slotte profiteer je als stukadoor van de gunstige regelingen in de bouw. Denk aan vorst- en/of regenverlet, extra loon bij overwerken, een goed salaris en een groot aantal vakantiedagen. Wat wil je nog meer?.

Meer informatie opvragen over de opleidingen tot stukadoor

Je hebt het vast wel in de gaten inmiddels: het werk van stukadoors is belangrijk en geeft niet alleen de klanten, maar ook de stukadoor zelf, plezier en genot. Zoek je uitgebreidere informatie over het volgend van een opleiding tot stukadoor? Dan ben je verstandig bezig. Bezoek snel onze website en ontdek alle mogelijkheden om als stukadoor opgeleid te worden. Ook voor andere opleidingen in de bouw ben je bij ons overigens aan het juiste adres! Graag tot ziens op onze website, waar je ons volledige aanbod kunt bekijken . Natuurlijk kun je on altijd bellen als e nog vragen of specifieke wensen zijn.Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 sannevermeulen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.