De leukste halsbanden voor honden

De leukste halsbanden voor honden

Halsbanden zijn er in allerlei kleuren en maten verkrijgbaar voor jouw trouwe viervoeter. Een halsband is niet alleen functioneel bijvoorbeeld om een riem aan vast te maken, maar ook nog eens een leuke accessoires. Ben je op zoek naar een leuke halsband voor jouw hond? Lees dan dit artikel.Halsband met een naamkaartje

De bekendste halsband is een halsband met een naamkaartje. Het naamkaartje kan elke vorm hebben die je wil, maar de ronde, in de vorm van een hart of bot komt het vaakste voor. Deze halsband is zowel functioneel als een leuke accessoires. Stel je hond gaat er vandoor dan kunnen mensen in ieder geval achter zijn naam komen. Verder kan je ook nog eens adresgegevens op het naamplaatje laten graveren. In dit geval weet je zeker dat je hond weer thuis komt.

Halsband met diamantjes

Deze halsband is een favoriet onder de vrouwen die stiekem iets te veel naar Paris Hilton of Legally Blond hebben gekeken. We zien de halsband, vaak in het roze, met diamantjes terug bij kleine hondjes zoals een chihuahua. Maar, ook een grote stoere hond kan deze halsband zeker hebben. Het is ook mogelijk om de diamantjes te vervangen door spikes. Dan ziet jouw grote hond er nog stoerder uit. Pas wel op met de spike halsbanden. Houd je hond veel van spelen dan raden we deze band af. Het kan niet alleen jezelf, andere honden, maar ook jouw hond eventueel bezeren. Wil je voor een veilige en toch stijlvolle halsband gaan? Kies dan voor de diamanten halsband.

Paracord halsband

Paracord is een speciaal touw materiaal waar halsbanden en hondenriemen van gemaakt worden. Dit materiaal is erg stevig en beschikbaar in diverse kleuren. Omdat het materiaal zo goed is gaat het ook erg lang mee. Dat is natuurlijk erg fijn bij een halsband. Ook is de Paracord halsband ideaal voor als je van lange wandelingen houdt met je hond. Een halsband van Paracord kan je zelf maken met Paracord touw of kan je kopen in de webshop by-bowie. Hierin vind je niet alleen halsbanden, maar ook diverse hondenriemen van Paracord en BioThane.

Halsband met lichtjes

Hou je van lange wandelingen in de avond, bescherm jezelf en je hond dan tegen het verkeer en gebruik een halsband met lichtjes. Het komt helaas vaak genoeg voor dat een hond losloopt en dat fietsers of mobilisten de hond niet zien in het donker. Voorkom een ongeluk en maak gebruik van een lichtgevende halsband. Deze halsband is ook ideaal voor als het hard regent, sneeuwt of zelf voor in de vroege ochtenduurtjes.

Let op bij het kopen van een halsband of jouw hond hier goed op reageert. Het kan zijn dat de halsband te groot of te klein is en daarom niet prettig zit. Trek tijdens het wandelen ook niet te hard aan de halsband, dit is niet prettig voor de hond.


© 2015 Benjaminlaurens, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.