Dit zijn alle noodzakelijke spullen die je moet hebben voor je puppy

Dit zijn alle noodzakelijke spullen die je moet hebben voor je puppy

Een hond in huis of ben je van plan om een hond in huis te nemen? Dan wil je goed zijn voorbereid en alle spullen in huis hebben of in huis halen die je nodig hebt voor je lieve huisdier. Wij geven daarom hieronder een handig overzicht met de spullen die je echt nodig hebt voor je hond. Een bench voor je hond

Uit onderzoek is al gebleken dat het merendeel van de hondeneigenaren ervoor heeft gekozen om een bench in huis te halen. Zeker voor jonge honden en voor puppy's is het erg belangrijk om een bench in huis te hebben. Een bench werkt namelijk erg goed om je hond zindelijk te maken en rustig te houden. In het begin kan het wennen zijn voor je hond om in een bench te moeten liggen, maar wanneer je hond er na verloop van tijd aan went dan zal het erg goed werken voor de meeste honden. 

Een hondenmand als eigen plek in huis

Naast dat een bench erg veel voordelen kan bieden voor je hond, is het ook onmisbaar om een goede plek te hebben voor je hond in de vorm van een hondenmand. Dit kan bijvoorbeeld ook een hondenkussen of mat zijn, maar veel mensen kiezen toch al snel voor een geschikte hondenmand. Bekijk hier de mogelijkheden voor hondenmanden voor puppy's en maak je hond ontzettend blij. 

Wat wel slim is bij het kiezen van een hondenmand is door er een te kiezen die nog een lange tijd meegaat. Voor je hond is het prettig om een eigen plek te hebben waar die aan kan wennen en een lange tijd gewend aan blijft, zodat die niet steeds aan een nieuwe eigen plek hoeft te leren wennen. 

Een goede riem voor het uitlaten

Elke hond zal moeten worden uitgelaten en daarvoor het je een goede riem voor nodig. Honden zijn vaak geneigd om aan de lijn te trekken en willen uit enthousiasme veel rondsnuffelen. Dit kan zorgen voor veel trekken aan de lijn, wat zowel voor jou als voor je hond erg onprettig is. Een goede riem zorgt ervoor dat je hond minder zal trekken. 

Hondensnacks als beloning

Een snack klinkt niet als noodzakelijk iets voor je hond, maar dit is wel essentieel noodzakelijk om je hond bepaalde dingen aan te leren. Wanneer je hond buiten heeft geplast of gepoept tijdens het uitlaten dan is het goed om hem daarmee te belonen, zodat die weet dat wat die zojuist heeft gedaan goed is. Ook is het een goed herkennings moment voor bepaalde zaken voor je hond, bijvoorbeeld voor wanneer je gaat slapen. Zodra je hond op een gegeven moment op zijn plek gaat en een brokje krijgen dan weet hij dat het tijd is om te gaan slapen. ?


© 2015 MaartenNieuws, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.