Honden kleding

Honden kleding

Honden zijn natuurlijk echt hele leuke dieren. Als je een lieve hond hebt kun je daar eigenlijk bijna alles wel mee. De hond is dan zo enthousiast over jou en jij ook over hem. Honden kunnen ook kleding aan. Dit kan om verschillende redenen zijn waarom je je hond kleding aan zal doen.Kou

Bij sommige honden kan het zijn dat het baasje helemaal geen kleding aan wil doen. Het moet dan. Een hond kan namelijk niet tegen strenge winters. Net als dat wij dat niet kunnen. Het kan daarom verstandig zijn om je hond kleding aan te doen. Een hond krijgt het buiten dan niet koud. Een hond moet namelijk we gewoon uitgelaten worden, ook in de strenge winters.

Er zijn een hele hoop verschillende kledingstukken te vinden op het internet voor honden. Zo kun je hem bijvoorbeeld een bodywarmer aan doen, maar er zijn ook hele jassen voor honden. Het gaat er ook wel een beetje om waar jouw hond zich prettig bij voelt. Wanneer een hond zich niet prettig voelt in een extra jasje, is het ook niet verstandig om hier mee door te gaan. Een hond kan dan vervelend worden en soms zelfs de kleding helemaal kapot scheuren. Zo zijn ze namelijk weer vrij.

Mode

Vooral vrouwen doen het. Ze hebben een leuk hondje en ze kleden het hondje zo aan dat het perfect bij hun outfit past. Als je een hondje hebt die dit graag wil, is dit natuurlijk heel erg leuk om te doen. Helaas tolereren niet alle honden kleding. Het is daarom verstandig om eerst thuis te kijken of de hond wel echt iets aan wilt en er niet vervelend van word.

Er zijn een hele hoop kledingstukken op het internet te vinden voor de honden. Je kunt ook geweldige shirtjes kopen met mooie teksten en je hond zal helemaal mee gaan in de mode trend. Niet iedereen is hier van. Sommige mensen vinden het zielig om een hond kleding aan te trekken wanneer het niet nodig is. Je moet het ook echt alleen maar doen wanneer de hond hier mee akkoord gaat. Als de hond er mee akkoord gaat, is het geen probleem om hem kleding aan te doen. 

Herkenning 

Sommige baasjes van honden trekken hun kleding aan om ze te herkennen. Het gaat dan vaak alleen om een shirtje. Op die manier zullen ze hun hond altijd terug vinden en het maakt niet uit hoe ver ze gaan. Een halsband is vanaf een redelijke afstand niet meer te zien, daarom kan een shirtje best wel handig zijn. 

Een hond kan uiteraard altijd terug gevonden worden met een chip, maar een kleding stuk is makkelijker te zien. Daar hoeft geen dierenambulance om dierenarts bij aan te pas te komen.

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.