Zakelijke taxi naar Schiphol of Lelystad

Zakelijke taxi naar Schiphol of Lelystad

Na dertig jaar hebben wij inmiddels een netwerk van vaste zakenrelaties opgebouwd. Wij bieden je vertrouwen en flexibiliteit als geen ander. Wij rijden als je dat wenst de medewerkers of gasten op rekening of er kan per creditcard worden afgerekend.



Komen er belangrijke zakenrelaties aan op de luchthaven Schiphol of Lelystad, dan kunnen wij ze netjes verwelkomen door een taxichauffeur in kostuum die de voor voor jou belangrijke zakenrelatie gaat opwachten. Onze chauffeur zal dan met een naambordje of logo van het bedrijf de gasten gaan opwachten. Dat opwachten kan altijd bij een meetingpoint op elke luchthaven in Europa. Als gasten en de chauffeur elkaar gevonden hebben lopen ze naar de taxi en rijden meteen naar de bestemming. Omdat wij heel goed begrijpen dat onze chauffeur vaak de eerste is die de klant ontmoet, zorgen wij er voor dat dit representatief gebeurd.

Zakelijk vervoer, extra diensten, opwachten van gasten

Zakelijk klantenvragen vaak om zakelijk oplossingen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld als klanten op het vliegveld aankomen met hun vlucht dat ze netjes door een chauffeur worden opwacht. Dat kan op veel vliegvelden bij een meetingpoint maar ook bij de aankomsthal net na de douane. Wij kunnen er voor zorgdragen dat er een representatieve chauffeur uw gasten netjes gaat opwachten. Omdat voor veel gasten die aankomen op een vliegveld het vaak de eerste kennismaking is met een land kunnen wij op deze manier meteen een goede indruk geven. Onze service stopt dus niet bij standaard taxiservice!

Flexibiliteit in zakelijk luchthavenvervoer

Met groepsvoer vanaf bijvoorbeeld luchthaven Lelystad Airport naar een congres is het vaak zo dat er van alles op het laatste moment in een planning veranderd. Aankomende vluchten veranderen in aankomsttijd, vluchten worden gecanceld, bagage is kwijt of de gast komt door een of andere reden niet door de douane heen. Met al dat soort situaties is een flexibele personenvervoerder belangrijk. Bij ons is het dan ook heel normaal dat er een directe communicatie is met de verantwoordelijke binnen onze organisatie die snel naar de gewijzigde situatie kan handelen. Het daarom ook belangrijk is dat dit door een representatieve taxichauffeur gebeurd die ook een goed woordje Engels kan spreken. Zijn er speciale wensen zoals een krantje of een flesje drinken voor de gasten, vraag het ons gerust, wij helpen u graag.


© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.