Volg je vlucht van familie en vrienden

Volg je vlucht van familie en vrienden

Wil je zien waar een vlucht van een familielid of vriend zich bevind? Op https://vluchtenvolgen.nl/ is het gemakkelijk en overzichtelijk te zien! En de vliegradar is altijd up-to-date.Op de site is er een vluchtradar waar je elke commerciële vlucht kunt volgen. Het enige wat je hoeft te doen is het vluchtnummer invullen op de radar in het zoekvenster en de radar begint automatisch de vlucht te volgen! Je ziet nu precies de positie van het vliegtuig op de kaart en er is zeer veel informatie extra beschikbaar zoals:

  • Verwachtte aankomsttijd
  • Vertrektijd
  • Bestemming
  • Afstand van de vlucht
  • Luchtvaartmaatschappij

De service is geheel gratis en 24/7 beschikbaar. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Behalve zoeken op vluchtnummer kun je ook op een vliegtuig klikken op de radar om alle informatie erover te lezen. Als je een vliegtuig in de lucht ziet kun je dus op de radar meteen vinden waar dat vliegtuig heen gaat. Dat is toch fantastisch?!

Wil je weten of een vlucht naar Schiphol vertraging heeft, of wanneer een vlucht precies landt of vertrekt van Schiphol? Ook dat is gemakkelijk te vinden. Op https://vluchtenvolgen.nl/vluchttijden-schiphol/ Daar vind je 2 overzichtelijke tabellen, 1 voor de aankomsten en 1 voor de vluchten die vertrekken. De tijden worden continue bijgehouden en zo ben je dus altijd op de hoogte van de actuele tijden. Deze pagina’s zijn eveneens beschikbaar voor Eindhoven Airport en meer. Neem eens een kijkje!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Hans003Ketel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.