Scooter rijbewijs halen én veilig scooter rijden

Scooter rijbewijs halen én veilig scooter rijden

Scooter rijden is niet moeilijk, maar het vergt wel wat oefening. Daar helpt Bromo je graag bij. Onze scooter rijscholen vind je in de hele randstad, zo is er altijd een scooter rijschool in de buurt beschikbaar. Het gaat vooral om het vinden van een goede balans, twee wielen zijn nu eenmaal minder stabiel dan 4, maar er zijn nog een paar andere factoren om rekening mee te houden. In dit artikel geven we je wat handige tips. Ook je scooter rijbewijs halen? Haal je scooter rijbewijs in Tilburg, Breda, Amsterdam, Den Haag of een andere grote stad in Nederland.Scooters kunnen gevaarlijk zijn wanneer je niet weet wat je doet. Ga dus niet zomaar op de scooter van een vriend of vriendin rijden zonder eerst je scooter rijbewijs te halen. Onze ervaren docenten weten precies hoe ze je veilig de weg op kunnen sturen, het begint allemaal met de verkeerstheorie.

Scooter theorie in 1 dag halen

Bij Bromo kun je in slechts 1 dag je scooter theorie halen. De 1 dags cursus begint 's ochtends vroeg, 's middags zit je al in de examenzaal bij het CBR in je woonplaats om je theoriecertificaat te behalen! Leerlingen van Bromo slagen vrijwel altijd in 1 keer, maar ook wanneer dit je niet lukt is dit geen probleem: onze 100% slagingsgarantie zorgt ervoor dat je gegarandeerd slaagt.

100% slagingsgarantie, wat houdt dat in?

De slagingsgarantie van Bromo zorgt ervoor dat je altijd slaagt zonder extra kosten te maken. Zoals gezegd, de meeste van onze leerlingen lukt het om gewoon in 1 keer te slagen, maar mocht dit niet lukken mag je dankzij onze slagingsgarantie de klassikale theoriecursus gratis opnieuw volgen. Net zo lang tot het je wél lukt om te slagen voor het CBR scooter theorie examen!

Tips voor veilig en verantwoord scooter rijden

Scooter rijbewijs op zak? Gefeliciteerd, tijd om je eerste scooter te gaan kopen en van de vrijheid te genieten. Hieronder 7 cruciale tips om veilig aan het verkeer deel te nemen, doe er je voordeel mee!

  1. Draag altijd een helm;
  2. Zorg dat je de scooter altijd goed in balans houdt;
  3. Rijd mee met de snelheid van het overige verkeer;
  4. Speel niet met je gashendel, gebruik 'm waar-ie voor is;
  5. Doe voorzichtig met de remmen, ook bij een noodstop;
  6. Kijk uit voor losliggend zand en grind, vooral in bochten;
  7. Rijd extra voorzichtig wanneer je een passagier vervoert.

© 2015 scooterrijbewijs, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.