Honda Fury

Honda Fury

De Honda Fury motoren lijken op een honda chopper. De druppelvormige benzinetank samen met de lange voorvork is onmiskenbaar chopper achtig. De Honda Fury 2019 is de update van de klassieker die in 2010 werd uitgebracht. De motor is ontworpen door ingenieurs uit de VS. Als de motor een beetje zwaar voor je is, heb je misschien een probleem. Terwijl de brandstoftank extra groot is om langere afstanden mee te kunnen rijden, is deze niet te zwaar om goed topsnelheden te halen. De motor is meestal handgeschakeld, wat de meeste echte motor fanaten ook wel zien als een must-have voor een goede chopper. De Honda Fury 2019 wordt geleverd met een standaard vijfversnellingsbak.De Kawasaki Vulcan

De Vulcan-serie van Kawasaki maakt al sinds de introductie van de Kawasaki Vulcan 750 in 1985 deel uit van Kawasaki's enorme cruiser lijn. Ze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten bij een kawasaki vulcan  motor onderdelen winkel, van 500 cc tot 2053 cc. Het eerste model was de Vulcan 1000, die in 1985 werd geïntroduceerd en tot 1996 door Kawasaki in de VS werd verkocht. De Vulcan 1200 werd opnieuw geïntroduceerd in 1991 en werd opnieuw in de VS verkocht door Kawasaki gedurende 5 jaar tot 1995. Later werd de Vulcan 1300 geïntroduceerd. De Vulcan-reeks van Kawasaki is niet alleen een cruiser klasse, maar kent ook diverse afgeleiden zoals de Vulcan SC en Vulcan SCR. De SC is even groot als de meeste conventionele cruiser modellen.

Harley Davidson Sportster

De Harley Davidson Sportster is een klassieke motor in de toerklasse. Een toermotor is een type motor dat is ontworpen om te toeren. Natuurlijk kan elke motor voor toertochten worden gebruikt, maar deze modellen zijn aangepast voor lange ritten. Ze bieden vaak bescherming tegen weer en wind en brandstoftanks met een grote inhoud. De Harley Davidson Sportster kan meer werk verzetten dan een standaard motor, en hij is geschikt voor langere ritten. Ideaal als je voor lange ritten een harley davidson sportster bike kopen wil. Een topsnelheid van meer dan 130 kilometer per uur klinkt niet als veel, maar de Sportster is toch een serieuze motor, uitgerust met een zesversnellingsbak. De Sportster is een geweldige motor voor de motorrijder die zowel in de stad als lange afstanden wil afleggen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.