Zwaar transport vervoeren naar al uw klanten

Zwaar transport vervoeren naar al uw klanten

Overal is transport voor nodig. Zo rijden er regelmatig vrachtwagens met militaire voertuigen over de snelweg. Maar ook windmolens worden regelmatig in stukken op locatie gebracht. Dit transport kan echter niet zomaar vervoerd worden. Ze zijn namelijk allemaal te groot en te zwaar voor normale transport in de vrachtwagen. Voor goederen die meer wegen dan de wettelijk toegestane hoeveelheden is er speciaal zwaar transport.Transport vergunningen

Ideaal voor bedrijven die zware of grote producten maken die ze snel bij hun klanten willen krijgen. Voor deze bedrijven staan wij klaar. Wij hebben veel verschillende vormen van “transport exceptionnel” waardoor we van alles mogen vervoeren wat normaal niet zomaar de weg op kan. De reden dat wij wel met deze bijzondere vormen van transport mogen werken is omdat wij veel verschillende vergunningen hebben. Onze chauffeurs moeten in het bezit zijn van de juiste papieren waardoor zij aangewezen zijn deze bijzondere vormen van transport mogen vervoeren. Daarbij hebben wij ook vergunningen in buitenland waardoor wij deze goederen ook over de grens mogen rijden. Zo weet u ook dat u de goede mensen voor de klus heeft gevonden en dat uw producten op locatie aankomen.

Speciaal transport voor uw bedrijf

Wanneer u dit leest bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in zwaar transport. Onze voertuigen hebben een dieplader. Hierdoor kunnen we meer kwijt en is het veiliger om de gewichten te verplaatsen. Wanneer het zware gewicht hoger zit is er een grotere kans om te kantelen waardoor het niet veilig is om deze vormen van transport te vervoeren. Tijdens het transporteren krijgt u volledige begeleiding, aanvraag van ontheffing en zorgen wij dat u de meest geschikte route kunt rijden. Zo vermijden wij hoogteverschillen zo veel mogelijk om ongelukken of autopech te voorkomen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze website of via ons telefoonnummer. Wij hopen u goed te kunnen helpen tijdens uw bedrijfsvoering. Tot snel!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.