Kinderfiets kopen?

Kinderfiets kopen?

Ben jij van plan een kinderfiets te kopen? Dan zijn er best wat dingen waar je rekening mee dient te houden. Kijk daarom niet alleen naar de goedkoopste kinderfiets maar let vooral op de kwaliteit van de fiets.Kinderfiets kopen

Als je kind 3 of 4 jaar is dan is het tijd om de eerste kinderfiets aan te schaffen. Natuurlijk is dat een leuke bezigheid maar waar moet je op letten? Allereerst is het natuurlijk belangrijk om een veilige fiets te kopen. Ga daarom niet voor de goedkoopste kinderfiets maar betaal liever enkele tientjes extra zodat je een nieuwe fiets koopt van een goede kwaliteit. Of je nu een jongens of een meisjesfiets koopt één ding is erg belangrijk en dat is de maat van de fiets. Veel ouders maken namelijk de fout om een wat grotere fiets voor hun kind te kopen. Maar hier schuilt nu juist het gevaar. Zolang er nog gefietst wordt met zijwieltjes is er niets aan de hand maar zodra jouw kind los gaat fietsen op een te grote fiets zal hij of zij bij het stoppen niet met de voeten op de grond kunnen. Het is dus overbodig om te melden dat dit voor ongelukken gaat zorgen.

Stoere jongensfiets of leuke meisjesfiets

Buiten de kwaliteit en de maat van de kinderfiets is het natuurlijk ook belangrijk dat de fiets er goed uitziet. Tegenwoordig zijn er kinderfietsen in allerlei kleuren en thema's te koop, van blauw tot roze en van een voetbalfiets tot een Disneyfiets. De keuze is enorm en dat maakt het misschien ook wel weer wat ingewikkeld. Op Kinderfietsen.com heb je de keuze uit enkele honderden verschillende fietsen in allerlei maten en kleuren.

Ondanks dat de kwaliteit van de fietsen erg hoog is zijn de prijzen dat niet. Je koopt al een nieuwe kinderfiets vanaf €65,- en bovendien zal deze gratis binnen 48 uur worden thuisbezorgd. Door de handige maattabel op de website kan je precies zien welke maat fiets geschikt is voor jouw kind.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 kinderfiets, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.