Heel Nederland zie je het doen, fietsen

Heel Nederland zie je het doen, fietsen

Bijna ieder mens in Nederland is wel in het bezit van een fiets. Dat is dan ook niet gek want je ziet bijna iedereen om je heen een fiets gebruiken. De kans is dan ook groot dat je zelf ook graag de fiets pakt. Het voordeel aan fietsen is dat je gemakkelijk van de ene plaats naar de andere plaats komt. Fietsen is vooral gemakkelijk wanneer je korte afstanden fietst. Verder is het ook nog eens goed voor je lichaam om zo nu en dan de fiets te pakken in plaats van de auto. Ook kan je gemakkelijk de fiets meenemen wanneer je beschikt over een Fietsendrager. Zo kan je de fiets vervoeren en vanuit daar een stukje gaan fietsen.De verschillende soorten fietsen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden als het gaat om fietsen. Zo zijn er bijvoorbeeld bakfietsen waarin kinderen of spullen vervoerd kunnen worden. Ook zijn er veel elektrische fietsen te vinden. Deze elektrische fietsen bieden trapondersteuning waardoor je zelf minder hard hoeft te trappen. Dit kan heel erg prettig zijn als je wat minder mobiel bent, daarnaast is het erg praktisch wanneer je langere stukken moet fietsen. Door de trapondersteuning wordt je immers minder moe.

De voordelen die komen kijken bij fietsen

Fietsen kent verschillende voordelen. Het is bijvoorbeeld goed voor je gezondheid om af en toe te fietsen, zo kan het verschillende ziektes voorkomen. Daarnaast zorgt het fietsen voor meer ontspanning in je lichaam. Tijdens het maken van een fietstocht kan je geest even ontspannen wat goed kan helpen tegen stress. Ook worden er tijdens het fietsen bepaalde stofjes aangemaakt die ervoor zorgen dat je beter met stress om kan gaan. Verder verbrand je ook calorieën tijdens het fietsen, dit gebeurt niet wanneer je altijd de auto of het openbaar vervoer pakt. Het is dus erg goed voor je gewicht om zo af en toe de fiets te pakken, met fietsen verbrand je meer calorieën dan dat je denkt. Daarnaast is dit ook goed voor je knieën doordat je tijdens het fietsen niet met je hele gewicht op je knieën staat.

Met een fietsendrager flexibel met je fiets op vakantie

Wanneer je graag fietst kan het fijn zijn om ook een keer in een ander gebied te gaan fietsen. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om de fietsen mee te nemen op vakantie. Door een thele fietsendrager 2 fietsen kopen heb je de mogelijkheid om 2 fietsen te vervoeren met je auto. Met een fietsendrager kan in een handomdraai de fietsen installeren op de drager. Ook kunnen de meeste dragers een hoop gewicht dragen.

Veel mensen vinden de flexibiliteit van een fietsendrager erg praktisch. Zo kan je met een fietsendrager gaan en staan waar je wilt. Met de fiets kan je immers veel meer genieten van de natuur om je heen dan wanneer je in de auto zit. Ook ben je tijdens het fietsen even in de buitenlucht en kan je genieten van het mooie weer. Alleen als het regent is het fietsen wat minder leuk en kan het fijn zijn om toch even de auto te pakken.


© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.