Fiets Kopen Online | BIKEZZ

Fiets Kopen Online | BIKEZZ

Wat is nu niet handiger dan alles wat met fietsen te maken heeft makkelijk en eenvoudig op een website te vinden is?
Bikezz.nl is een nieuwe website die volop in beweging is en wekelijks aangevuld wordt met nieuwe producten.Een nieuwe fiets online kopen gaat steeds sneller en makkelijker. Waar pakweg 20 jaar geleden nog rond de 16 miljoen fietsen geteld werden, zijn dit er inmiddels in 2017, 22,5 miljoen fietsen.
Nederland bevat intussen meer fietsen dan inwoners. De online fietsenwinkels zijn dan ook in overvloed aanwezig en om de juiste fiets snel te vinden wordt dit toch wel een klus.
Veel websites met een dagdeal, een korting, een andere aanbieding, de beste prijs, laagste prijsgarantie, gratis dit,gratis dat en ga zo maar verder.

Bikezz.nl wil de keuze van het zoeken naar de juiste fiets een stuk gemakkelijker maken. Op het moment van schrijven zijn er 32000 producten verwerkt en dit wordt de komende maanden uitgebreid tot boven de honderduizend.
Elke fiets die bestaat moet op de website komen, elektrische fietsen, speed pedelecs, racefietsen, hometrainers, fiets gps´en, fietsvakanties, onderdelen & accessoires, fietskleding, helmen, wielen, velgen, sportvoeding, enz enz.
Alles wat met fietsen te maken heeft, makkelijk op 1 website. Elke dag mooie dagdeals met kortingen tot wel 60%.

Uiteraard alle bekende merken op voorraad, vandaag bestellen, morgen al geleverd. Ruime retourregelingen, tot wel 100 dagen bedenktijd. Gratis aan huis bezorgd, gratis proefritten op uw locatie, tijd en voorkeur, gratis brochure met 40 pagina´s E-bike informatie.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 ochun, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.