ELEKTRISCHE FIETS KOPEN, WAAR OP LETTEN?

ELEKTRISCHE FIETS KOPEN, WAAR OP LETTEN?

 

Wil je een elektrische fiets kopen, dan is het belangrijk om een overwogen besluit te nemen. Een e bike heeft een actieradius, dit is de afstand die afgelegd kan worden op een volle accu. Een elektrische fiets kopen met de juiste actieradius en accu is dus van belang. Veel van onze elektrische fietsen hebben een actieradius van 70 km. Ook is het van belang waar je de elektrische fiets voor gaat gebruiken. Je kan verschillende elektrische fietsen kopen, een elektrische stadsfiets voor woon en werkverkeer en eenvoudig op het fietspad te fietsen. Een elektrische mountainbike geeft juist die extra bossen in de bossen. Ook kan je een elektrische vouwfiets kopen, deze zijn handig om mee te nemen in de trein of om eenvoudig in je auto mee te nemen. Een elektrische fiets, elektrische vouwfiets, elektrische damesfiets, elektrische heren fiets of elektrische mountainbike, allemaal type elektrische fietsen die je kan kopen om je fietstochten nog leuker en makkelijker te maken.

 EEN E BIKE IS MET EN ZONDER FIETSACCU TE GEBRUIKEN

Een e bike is met een fietsaccu (24 tot 36 volt) en een motor (250 watt) uitgeruste fiets waarmee zonder dat je noemenswaardige moeite, snelheden tot 25 km/u bereiken. De fietsaccu van een e bike is eenvoudig op te laden. Je neemt hem simpelweg uit de houder en laadt hem thuis op, los van de e bike. Eenmaal opgeladen is hij weer probleemloos terug te plaatsen. De levensduur van de fietsaccu hangt af van het gewicht van de gebruiker, de manier waarop de fietsaccu wordt gebruikt, hellingen, de buitentemperatuur, hierover straks meer. Afhankelijk van de soort fietsaccu heb je er per rit tussen 40 en 70 km lang plezier van. Ten slotte kun je, als je eens wat anders wilt, de e bike hulpmotor uitschakelen en vertrouwen op je eigen benen. E bikes kunnen voorzien zijn van een voorwielmotor of een middenmotor.

Elektrische fiets dames KOPEN OF E BIKE KOPEN?

Een  elektrische fiets kopen biedt veel voordelen. Zo krijg je levenslange garantie op het frame van de e bike, en minimaal 2 jaar garantie op de totale elektrische fiets. Bij ons heeft elektrische fietsen voor heren en dames maar veel van elektrische  fietsen zijn zogenaamde unisex fietsen dus zowel geschikt voor heren en dames. Als je merkt dat een normale fiets je onvoldoende ondersteuning biedt tijdens je fietstochten dan zou je eens een elektrische fiets van  kunnen proberen. Vooral als er harde wind staat of op stukken met een helling kan een elektrische trapondersteuning erg prettig zijn. In een  winkel kun je een fiets eerst testen zodat je precies weet wat voor elektrische fiets je in huis haalt. Ook kunnen  medewerkers, die als sport experts gezien kunnen worden, je alles vertellen over de e bikes. Dus voor al je vragen over elektrische fietsen kun je dus terecht bij een van de Decathlon sportieve fiets experts.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 seokiano, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.