Elektrische fiets leasen | Slim voordeel!

Elektrische fiets leasen | Slim voordeel!

Het leasen van artikelen wint terrein over het kopen van artikelen. Dit geldt voor allerlei producten, bijvoorbeeld auto’s: er zijn enorm veel deals die bijna niet af te slaan zijn en ieder merk doet er wel aan mee. Het blijft echter niet bij auto’s, wasmachines en smartphone. Een elektrische fiets leasen wordt steeds populairder. In dit artikel lees je alle voordelen van fiets leasing.  

 

 

 De keuze is reuze

Bijna alle fietsen kunnen geleaset worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld mountainbikes, bakfietsen, elektrische fietsen en moederfietsen. Net als bij autolease hebben fietsleasecontracten veel voordelen die een elektrische fiets leasen een hele goede keuze maken. Jaarlijks onderhoud en verzekering? Maak je geen zorgen! Dat zit gewoon al inbegrepen in de leaseprijs. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Als je zelf een fiets koopt, neem je het risico op onverwachte kosten voor onderhoud en schade op de koop toe. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor fietsleasen. Wilt u zakelijk fietsleasen? Wat een slim idee! Door zakelijk fietsen te leasen stimuleer je je medewerkers om gezondere keuzes te maken en je houdt geld over door de lagere maandelijkse lasten! Mooi meegenomen: je verkleint de ecologische voetafdruk van je bedrijf. Wie wil dat nou niet?

Fiets leasen maar geen bedrijf

Als jij als particulier van deze voordelen gebruik wil maken, kan dat natuurlijk ook! Ook jij kan een elektrische fiets leasen! Als je een fiets leaset kun je dezelfde voordelen verwachten als zakelijke klanten. Je jaarlijks onderhoud en schadeverzekering zitten daar uiteraard in. Onverwachte kosten zijn dus een zorg uit het verleden, ook voor jou. Nog een reden voor mensen om een fiets te leasen is dat een elektrische fiets gewoon veel geld kost om in een keer te kopen. Bij het leasen van een fiets, kan je heerlijk elektrisch fietsen zonder deze eenmalige kosten! Klik op een van de links in dit artikel en lees meer!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.