Ontdek alles over fiets leasen!

Ontdek alles over fiets leasen!

Het woord leasen wordt een steeds groter onderdeel van onze samenleving. Bijna elke auto die we op televisie zien heeft een mooie en aantrekkelijke leaseaanbieding. Maar leasen gaat verder dan alleen auto’s. Zo kun je tegenwoordig ook een fiets leasen.Een groot aanbod

Zowel mountainbikes als stadfietsen en zelfs elektrische fietsen. Hierbij zien we net als bij auto’s aantrekkelijke aanbiedingen met nog veel meer voordelen die met het leasecontract meekomen. Denk aan een verzekering tegen schade en diefstal en gratis jaarlijks onderhoud. Allemaal kosten die je wel zelf zou moeten betalen wanneer je zelf een nieuwe fiets zou aanschaffen. Om die reden is het voor veel mensen een aantrekkelijk aanbod. En al helemaal wanneer dit zakelijk kan. Bedrijven hebben we best veel geld voor over om al hun werknemers op een natuurvriendelijke manier naar kantoor te laten komen. Denk bijvoorbeeld maar aan het verschil wat je kunt bereiken als je alle auto’s van de zaak vervangt door elektrische fietsen op de zaak. Veel beter voor het milieu, beter voor de gezondheid van de werknemers en ook nog eens goedkoper dan een auto. Allemaal voordelen dus.

Particulier leasen

Een fiets leasen kan natuurlijk ook gewoon particulier. Ook dan profiteer je van veel voordelen. Zo krijg je de verzekering tegen schade en diefstal er bij, zonder eigen risico. En verder krijg je natuurlijk ook een gratis jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op die manier bespaar je al jouw geld op het gebied van bijkomende kosten en weet je zeker dat jouw fiets in goede staat blijft. En dat allemaal voor een vaste lage maandelijkse prijs. Voor veel mensen is dit de ideale uitkomst. Omdat niet iedereen het geld ter beschikking heeft om in één keer een elektrische fiets aan te schaffen. Op deze manier kunnen ze toch genieten van alles wat deze fantastische fietsen te bieden hebben en hoeven ze zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld reparatiekosten die later komen kijken.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.