Fietsleasing, zorgeloos genieten!

Fietsleasing, zorgeloos genieten!

Een nieuwe fiets kopen is moeilijk en duur! En dan komt daar nog bij dat je zelf verantwoordelijk bent voor mogelijke diefstal en schade. Die zorgen kunnen verleden tijd zijn met fietsleasing. Als jij lekker wil fietsen zonder zorgen en niet al je spaargeld uit wil geven aan een fiets, is een leasefiets een heel verstandige beslissing.Fietsleasing heeft vele voordelen

Heb je weleens een auto geleaset? Dan weet je ook hoe fietsleasing werkt. Je maandbedrag is tijdens de looptijd van je contract altijd hetzelfde. Je betaalt dit om de fiets te mogen gebruiken. Dit afgesproken bedrag omvat ook alle kosten voor onderhoud, verzekering en pechhulp. Waait de wind net wat te hard en staat je fiets niet meer overeind? Niks aan de hand, je fiets wordt kosteloos gerepareerd onder de verzekering. Als je een fiets koopt, moet je hier zelf voor opdraaien. De verzekering is geldig in Europa. Je bent ook in alle Europese landen verzekerd voor pech, wat fijn is als je van lange ritten houdt! Ga dus lekker zorgenvrij fietsen, wat er ook gebeurt, alles is verzekerd bij fietsleasing. Heb je nou een keer problemen met de fiets? Een kapotte rem, ketting, lamp of fietsbel. Neem contact op en alles wordt voor je geregeld.

Moet ik ook fietleasing doen?

Fietsleasing is ideaal als je nooit over je fiets na wil denken en altijd verzekerd wil zijn van een goed werkende fiets. Echter zijn er ook mensen waar fietsleasing geen match-made-in-heaven is. de fiets die je leaset bezit je namelijk niet. Als jouw leasecontract om wat voor reden dan ook beëindigd wordt, is het de bedoeling dat je je fiets weer inlevert. Het maandbedrag van dezelfde fiets op afbetaling kopen ligt over het algemeen lager. Hier zit echter niet de verzekering en de garantie van een altijd 100% werkende fiets in. Deze zekerheid heb je bij fietsleasing wel. Heb je interesse gekregen in een fiets leasen? Klik dan op een van de linkjes in dit artikel!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.