Tijdens corona een lekker stuk fietsen door Zuid-Limburg

Tijdens corona een lekker stuk fietsen door Zuid-Limburg

“Zuid-Limburg je zal er maar wonen” was lange tijd de reclame van de plaatselijke VVV. Nu vandaag de dag zitten we door de coronapandemie massaal thuis. De maatregelen zorgen ervoor dat onze contactmomenten flink zijn gereduceerd. Daarnaast zijn ook alle evenementen afgelast en zelfs de sportscholen zijn dicht. Hoe houd je je nu dan bezig?Lekker met de racefiets toeren door Zuid-Limburg

Er is breed scala aan antwoorden wat op deze vraag gegeven kan worden. Zo kun je er namelijk kiezen voor de racefiets. Zeker wanneer je dus eens lekker door het Zuid-Limburgse Heuvelland wilt toeren is dit een goede optie. Zo kun je tijdens de inspanning genieten van het fantastische uitzicht. Het grote voordeel is dat je dus iets te doen hebt en je tegelijkertijd ook werkt aan je gezondheid. Zuid-Limburg kan je hierbij perfect helpen. Het landschap heeft namelijk alles. Of je nu graag van flinke bergen houdt of juist liever van een wat platter stukje fietsen houdt, in Zuid-Limburg kan het allemaal. Zo kun je genieten van bergen zoals de Cauberg, de Bemellerberg en de Keutenberg. Voor de liefhebber van vlakke gedeeltes kun je in de buurt van Sittard aardig wat kilometers maken. Bovendien ligt er in een Sittard een Bikepark. Daarnaast ligt er in Geleen zelfs een heuse wielerbaan. Kortom, genoeg voor elke wielerliefhebber.

Door fietsen naar IPhone reparatie Maastricht

Wanneer je dan lekker op de racefiets onderweg bent kun je ervoor kiezen om lekker wat muziek op te zetten. Zo gaan die kilometers nog sneller voorbij. Bovendien kun je in het ritme van de muziek je benen rond laten gaan. Zo zorg je ervoor dat je lekker bezig blijft. Om deze kilometers goed bij te houden kun je een app zoals Strava gebruiken. Deze App houdt dan bij hoeveel kilometers je hebt gereden en met welke snelheid. De echte gevorderde wielrenners kunnen er ook in bijhouden wat de hartslag is. Aan de hand van deze gegevens kunnen zij dan bepaalde trainingsschema’s maken. Let wel op je mag niet fietsen met de telefoon in je hand. Hiervoor kun je een boete krijgen. Daarnaast is het ook gewoon niet zo handig. Stel je voor dat je die IPhone laat vallen. Dan moet je daarna meteen doorfietsen naar IPhone reparatie Maastricht. Hier bij IPhone reparatie Maastricht kun je dan je telefoon laten maken. Daarna kun je dan weer appen, Strava gebruiken en natuurlijk muziek luisteren.


© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.