Een liefhebber van fietsen gaat voor de Gazelle Chamonix

Een liefhebber van fietsen gaat voor de Gazelle Chamonix

Een echte liefhebber gaat direct voor de Gazelle Chamonix. Dit paradepaartje van Gazelle gaat al veel seizoenen mee! Ook is er weer een nieuw 2019 model op de markt gebracht. Benieuwd naar het resultaat?Gazelle Chamonix
Als liefhebber van fijne fietstochten in de open lucht wil je natuurlijk ook de natuur graag behouden zien. Dat maakt de Gazelle Chamonix in meerdere opzichten de fiets die jij moet hebben. Deze fiets is een hybride fiets. In de eerste plaats is het een fiets die veel voordelen biedt op het gebied van fietsgemak. Dat neemt niet weg dat het vooral belangrijk is om eerst te benadrukken dat de fiets is gemaakt van duurzame materialen. Daardoor spaar je het milieu waar je zo graag doorheen fietst. Dit is al direct een goede reden om deze keus te maken, maar er is natuurlijk nog veel meer de moeit waard.

Zo licht als mogelijk
Een kenmerk van de Gazelle Chamonix e-bike dat veel liefhebbers zal aanspreken is dat de fiets in alle opzichten zo licht als mogelijk is. Het gewicht van de onderdelen samen is zo laag als mogelijk gehouden. Zonder dat daarbij het frame aan stugheid en stevigheid heeft verloren. Daardoor is de elektrische fiets goed beheersbaar. Dat is ook een belangrijke factor in het feit dat de fiets lekker licht fietst. Dit geldt zowel met als zonder trapondersteuning. Daardoor hoeft het je geen enkele moeite te kosten om elk terrein onder elke omstandigheid aan te kunnen. Fietsen wordt er alleen maar leuker door.

Lekker snel
Bij het ontwerpen van de Gazelle Chamonix is ook nagedacht over het type fietser dat het rijwiel koopt. Daardoor is het design van de e-bike gericht op snelheid en sportiviteit. Het frame is aerodynamisch bijvoorbeeld. Je hoeft je er geen zorgen om te maken dat dit ten koste gaat van je fietscomfort. Juist aan dat aspect is ook veel tijd besteed door de ontwerpers van de fiets. Zo kan je dus lekker zitten, maar wel flink doortrappen. Vooral de wat langere ritten die wat verder reiken worden hierdoor natuurlijk een flink stuk leuker. Dat maakt het een belangrijk pluspunt om deze fiets te kiezen.


© 2015 Bob, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.