Het gemak van een elektrische bakfiets

Het gemak van een elektrische bakfiets

De bakfiets is een prettig vervoersmiddel om je snel van A naar B te verplaatsen en toch de nodige spullen of kinderen mee te nemen. Ten opzichte van een auto heb je niet te maken met files, betaal je geen parkeergeld en ben je ook nog actief bezig wat weer goed is voor je gezondheid. Maar soms kun je wel wat extra trapkracht gebruiken. Daarom is de elektrische bakfiets zoals de Urban Arrow  ontworpen. Deze fiets combineert de voordelen van een grote bak en dus veel kunnen vervoeren en het gemak van de ondersteuning door een elektrische motor.Wanneer kies je voor een elektrische bakfiets?

Een elektrische bakfiets is natuurlijk duurder dan een niet elektrische bakfiets. Daarom is het goed om even stil te staan bij de keuze om wel of niet voor een bakfiets met trapondersteuning te gaan. Wanneer is het aan te raden om voor een elektrische bakfiets te kiezen?

  • Als je bakfiets vaak volgeladen is. Bijvoorbeeld als je er een of meerdere kinderen mee vervoerd.

  • Als je vaker lange afstanden aflegt. Tijdens een lange rit is het handig als je extra hulp helpt met het trappen, zodat je niet (te) moe wordt.

  • Als je vaker bergop moet. Nederland kent niet echt bergen, maar heuvels op fietsen kan ook al vervelend zijn met een bakfiets. Net zoals over de grachten van Amsterdam vaak uitdagende heuveltjes zijn, die net wat extra energie kosten!

Als je een of meerdere van deze punten herkend, dan kan het aanschaffen van een elektrische bakfiets misschien wel een goed idee zijn! 

Heb je interesse in een elektrische bakfiets? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Ga dan eens vrijblijvend kennismaken door een elektrische bakfiets te huren. Als je daarna besluit om over te gaan tot aankoop krijg je de kosten die je hebt gemaakt voor de huur terug (tot vijf dagen).


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 flixmarketing, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.