Huur een luxe touringcar en reis zorgeloos!

Huur een luxe touringcar en reis zorgeloos!

Gaat u binnenkort op reis? Of moet u een reis organiseren waarbij u mensen moet vervoeren? Wij zien het vaak gebeuren dat we mensen moeten vervoeren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of kinderen voor verschillende schoolreizen.Bij ons kunt u terecht voor het huren van een luxe touringcar. Met onze luxe wagens kunt u voor en na uw activiteit op een bepaalde bestemming, goed tot rust komen in onze luxe stoelen. Wanneer u ervoor kiest om met ons te reizen, zullen wij u van A naar B brengen en weer ophalen! Het is heerlijk om zorgeloos te kunnen reizen zonder dat u zelf hoeft te rijden. Onze wagens beschikken ook over een toilet, muziekinstallatie, koelkast, airconditioning en veel verschillende multimediamogelijkheden.

Luxe touringcar wagenpark

Wilt u een kleine of een grote groep laten vervoeren? Het maakt voor ons niet uit met welke groepsgrootte u op pad gaat. Voor elke reis kunnen wij een geschikt luxe touringcar aanbieden. Wij bieden normaal gesproken ruimte voor maximaal 20 personen tot 90 personen in bijvoorbeeld dubbeldekkers. In verband met de coronamaatregelen er wel aangescherpte maatregelen met betrekking tot het aantal personen in onze touringcars. We bieden ook rolstoelvriendelijke touringcars aan. Hierdoor kunnen rolstoelgebruikers ook meereizen en zij kunnen comfortabel in hun eigen stoel blijven zitten. Gaat u op reis en dient u bagage mee te vervoeren? Dan kunt u zeker gebruik maken van onze bagagetrailer. Deze koppelen we dan aan de touringcar. Hierdoor kunt u zorgeloos al uw spullen mee ervoeren.

Opties touringcar

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor het huren van een luxe touringcar? Dan kunt u gerust onze website bekijken voor meer informatie. Mocht u al weten dat u voor ons kiest als vervoerder, kunt u ook een offertevraag indienen. Hierbij kunt u doorgegeven waar de reis naartoe gaat, wanneer en met hoeveel personen dat zal plaatsvinden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.