Op reis? Touringcar huren is verantwoord!

Op reis? Touringcar huren is verantwoord!

Wij als Nederlanders houden ervan om eropuit te gaan. We houden van reizen, gezelligheid en avontuur. Ga jij ook graag op pad met familie of vrienden?Heeft u er dan wel eens aan een touringcar huren gedacht? Wanneer u een touringcar huurt, kunt u zorgeloos op pad gaan zonder veel rekening te moeten houden met de reis zelf. Wij vervoeren u graag naar allerlei soorten bestemmingen! Wij zullen ervoor zorgen dat u gemak, comfort en veiligheid ervaart tijdens onze reis. Daarnaast maakt het ook niet uit of u met een kleine groep of met een grote groep op pad gaat. Wij beschikken namelijk over een groot wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit veel diversiteit in touringcars. Bovendien, is het beter voor het milieu als u met ons reist. Omdat wij dan meerdere mensen tegelijk in één voertuig vervoeren.

Touringcar huren mogelijkheden

U kunt een touringcar huren voor elke reis dat u maar kan bedenken. Voor de wat grotere groepsreizen rijden wij onder andere voor de volgende reizen: bedrijfsuitjes, schoolreizen, meerdaagse reizen, vakantiereizen, diverse evenementen en transfers van en naar vliegvelden. Het is natuurlijk fijn als u naar een bestemming wordt gebracht en dat u daarna weer om een afgesproken tijd wordt opgehaald. Wij werken echt met vakkundige chauffeurs die ieder jaar goed getraind en bijgeschoold worden. Hierdoor kunnen zij altijd goed de passagiers vervoeren.

Informatie touringcar

Weet u al naar welke bestemming u gaat? Met hoeveel personen? En wanneer? Dan kunt u overwegen om alvast een offerte aanvraag te doen op onze website. Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor uw reis alvast bespreken. Wilt u nog wat meer informatie over ons als vervoerder? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een touringcar huren. Kies voor ons als u zorgeloos, comfortabel, verantwoord en veilig wilt reizen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.