Wat is een Piaggio Zip SP full option?

Wat is een Piaggio Zip SP full option?

Als je op zoek bent naar een scooter, gemaakt door een fabrikant met veel ervaring, kennis en expertise, dan kom je al snel uit op Piaggio. Dit Italiaanse merk begon ooit met de Vespa, en heeft daar later andere merken aan toegevoegd zoals Derbi, Aprilia, Gilera en zelfs Puch behoort tegenwoordig tot deze gigant uit Italië. Zij zouden dus moeten weten wat er op een scooter thuis hoort. Toch vinden ze het helemaal niet erg om de klant opties te bieden om een custom scooter in elkaar te zetten. En dan komen we uit op de Piaggio Zip SP full option. Een scooter op maat voor een ‘lopende band’ prijs, hoe is het mogelijk?Piaggio Zip SP

Als je een klein beetje thuis bent in scooters, dan is het niet nodig om een toelichting te geven op dit model. Toch zullen we in het kort even samenvatten wat de Zip eigenlijk is. Deze sportieve scooter uit de Piaggio fabriek is een modern alternatief voor de Vespa die van dezelfde producent afkomstig is. Maar de doelgroep is wat anders. Naast het sportieve design en de lagere prijs is er een enorme keuze aan opties. Zo kun je eigenlijk je eigen scooter samenstellen, met opties die je nergens anders zult tegenkomen. Dan kom je bijvoorbeeld uit op de Piaggio Zip SP full option.

 

Piaggio Zip SP full option

Naast de standaard Zip is er de SP uitvoering die een iets afwijkend design heeft. Als basismodel is het een leuke scooter voor een scherpe prijs, met een EURO4 4-takt motorblok die in snor- of bromscooter verkrijgbaar is. Het wordt pas echt interessant wanneer je de waslijst aan extra opties bekijkt in de webshop. Grote kans dat je even de draad kwijt raakt. Misschien wist je niet eens dat handvatverwarming een optie is! In de Fast & Furious scootershop hebben ze hiervoor een oplossing bedacht door zelf al een aantal unieke modellen samen te stellen zoals deze:

 

 • Angel Eye Piaggio Zip SP full option
 • Mat zwart Special LED
 • Custom mat Leger Groen
 • Nardo Grey LED Edition
 • Custom Glans Wit Special Edition

 

En nog een aantal andere speciale edities. Als hier de scooter van jouw dromen bij staat, dan ben je snel klaar met bestellen natuurlijk. Daarnaast ligt de totaalprijs van deze scooters ook lager dan wanneer je alle opties los bestelt. Je hoeft ook zelf niet te sleutelen met het risico dat je iets beschadigd. Mocht je toch nét iets anders willen, dan kun je dat in de opties selecteren.

 

Scooter op maat

Voor de meer avontuurlijke shopper is het mogelijk om een Piaggio Zip SP Custom als uitgangspunt nemen. Die heeft standaard al een speciale kappenset wat de scooter een compleet andere look geeft. Op basis van deze scooter kun je vervolgens allerlei opties toevoegen zoals:

 

 • Kleur (glans / mat)
 • Windscherm
 • Angel Eye verlichting
 • Smoke knipperlichten
 • White Wall banden
 • Stuurslot
 • Met of zonder stickers
 • Koffer

 

Zo kun je twee scooters samenstellen die in de verste verte niet meer op elkaar lijken, je zou denken dat het twee compleet andere modellen zijn. Denk aan een strakke sport scooter, een model om lekker mee te cruisen of een horeca scooter voor zakelijk gebruik. Zo heb je absolute controle over het design en jouw beschikbare budget.

 

Ook de betaling kun je customizen

Naast direct afrekenen kun je ook kiezen voor gespreide betaling. Daarin heb je weer de keuze uit een lease contract of betaling in drie termijnen. Bij leasen kun je betalen in termijnen oplopend tot 72 maanden, bij betalen in 3x spreid je het bedrag over 60 dagen. Beide opties hebben specifieke voordelen en voorwaarden, lees dit na in de webshop.

 

Maak je eigen scooter met de Piaggio Zip SP full option, kun jij het beter dan de specialisten in Italië?


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rmdplay, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.