Geniet van van de waterpret met een aluminium boot!

Geniet van van de waterpret met een aluminium boot!

Heerlijk liggen in het water met je aluminium sloep. Een lekker glas jus d'orange erbij en een croissantje en genieten maar! Dat klinkt toch als muziek in je oren? Het is allemaal mogelijk met een aluminium boot van Blackfish Marine.Elke sloep kent dezelfde combinatie van goede vaareigenschappen, een prachtig design, comfort en scherpe prijzen. Varen in een boot moet vanzelfsprekend ook veilig zijn, daarom hebben onze boten een CE-veiligheidskeurmerk en zijn ze gemaakt van Nederlandse kwaliteit en zijn ze volledig aan te passen aan uw wensen en eisen. 

De boten zijn gemaakt van aluminium. Dit is een materiaal dat slecht een derde weegt dan staal. Hierdoor is het casco een stuk lichter en heeft het betere prestaties dan dezelfde motor in een stalen boot. Een lichtere boot betekent ook dat er minder brandstof verbruikt wordt, en dat is natuurlijk goed voor het milieu en voor je portemonnee. Alle aluminium boten van Blackfish Marine zijn onderhoudsvrij en zelflozend. Omdat de boten van aluminium zijn gemaakt kunnen deze ook niet roesten! De boten kunnen worden voorzien van blank-aluminium of van een bepaalde coating. Zoals je ziet is er bij ons veel mogelijk, en dat allemaal in afstemming van jou! Uiteindelijk wordt de aluminium boot van jou, en daarom zullen wij er alles aan doen om jou de beste boot te geven. Voor meer informatie over onze boten, diensten, opties en prijzen kunt u contact opnemen via onze website!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.