Sigma coating voor de maritieme sector

Sigma coating voor de maritieme sector

Lak, verf, coating, primer er zijn een tal van verschillende soorten verven die elk hun eigen unieke kenmerken hebben. In dit artikel staan voornamelijk de sigma coating centraal maar wordt er ook aangetoond wat het verschil is ten opzichte van de andere soortenSigma coating is uitstekend te gebruiken in de maritieme sector en bezit diverse soorten primers, grondverf, lakken en hittebestendig aluminium coating. Ben jij op zoek naar een nieuwe beschermende laag voor jou schip? Lees het artikel dan hieronder verder en kom meer te weten over te diverse soorten beschermlagen en hun werkingen.

Wat is Sigma coating?

Sigma is het merk van de verf en coating geeft aan dat de verf met een beschermende buiten laag meekomt. Het is ook wel af te lezen aan het Engelse woord ‘coat’ wat jas betekent. Een jas is als het ware een beschermende laag voor de mens dus vandaar de term coating. De coatings van Sigma van hoge kwaliteit en zijn kosten efficiënt aangezien de coating er gemiddelde twee keer langer op blijft zitten dan andere coatings. Hierdoor is deze verf ook benoemd als keuze van de expert en beste uit de test, gekeken naar de maritieme sector.

Eenvoudig te bestellen

Ben je overtuigd geraakt door het artikel en wil je graag een aantal potten sigma coating bestellen, dan kan dat gemakkelijk via onze webshop. In het artikel vindt je de link naar onze webshop. Hier wordt je direct doorverwezen naar de pagina met alle sigma coatings zodat je snel en gemakkelijk jouw keuze kan gaan maken. Kom je er toch niet helemaal uit welke je moet hebben dan kan je ons altijd benaderen via het contactformulier of wanneer je een sneller antwoord nodig hebt staan onze experts telefonisch voor je klaar om je te helpen in je zoektocht.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.