Wat te doen met een gezonken boot

Wat te doen met een gezonken boot

Als uw boot is gezonken, is dat uiteraard niet fijn. Maar eenmaal gezonken, blijft gezonken. Dus wat nu rest, is dat de boot of moet worden weggedaan, of moet worden gerepareerd. Maar hoe ga je hier mee aan de slag? Hoe zorg je dat een gezonken boot weer gerepareerd kan worden? En als die niet meer gerepareerd kan worden, wat dan? In dit blog wordt antwoord op al deze vragen gegeven, waardoor jij met een gerust hart weer verder kan. Hopelijk heb je er wat aan!

 Stap 1: haal de boot uit het water

De belangrijkste eerste stap die gezet moet worden, is om de boot uit het water te halen. Als de boot op de kant zit kan je makkelijk de schade opnemen en kijken of de boot nog te repareren valt, als je hem nog zou willen repareren. Als je de schade eenmaal hebt opgenomen, kan je voor jezelf beslissen wat de toekomst van jouw boot wordt. 

Stap 2: ga aan de slag

of je de gezonken boot nou weg wilt doen of niet, de volgende stap is toch echt om aan de slag te gaan. Als je hem wilt repareren, moet je zo snel mogelijk aan de slag. Je wilt namelijk niet de eigenaar zijn wiens boot een jaar lang aan de kant staat zonder dat je er zelf in hebt gevaren. Als je de boot weg wilt doen, is het handig een bootsloperij erbij te betrekken. Deze kunnen jouw boot recyclen, wegvoeren en ervoor zorgen dat jouw kapotte boot niet voor niets is gesneuveld. Vaak hoef je hier niet eens heel veel voor te betalen, omdat zij er zelf ook voordeel uit halen. Dit waren de tips, hopelijk heb je er wat aan!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Sjoeag, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.