Sloep huren in Amsterdam? Ja

Sloep huren in Amsterdam? Ja

Onder genot van een ijskoud biertje dobberen in de grachten van Amsterdam? Ja.
Een te gek vrijgezellenfeest organiseren met exotische danser voor je beste vriendin? Ja.
Of een heerlijke high-tea met je oma en tantes op een zondagochtend? Ja.
Huur dan een sloep via de website Bootuitjes.nl. Nieuwsgierig hoe je volop kan genieten van een boot? Lees hieronder verder. Waarom een sloep huren?

Heel simpel: waarom niet? Een vaartochtje is een ideale manier om alles uit de gezelligheid te halen met wie je ook bent. Met vrienden, familie, collega’s of simpelweg je buren maak je er een onvergetelijke dag van. Voor iedereen wordt een unieke ervaring gecreëerd. Wil je lekker BBQ’en voor je verjaardag of juist genieten van verse sushi op de boot? Het kan geregeld worden. Tijdens de rondvaart geniet je niet alleen van de activiteiten op de boot, maar ook het prachtige uitzicht op de stad Mokum.. of toch Amsterdam? Er zijn verschillende vaarroutes met ieder zijn eigen hoogtepunten. Mooie kiekjes voor je Insta-story zijn gegarandeerd.

Wanneer een sloep huren?

Het Nederlandse weer kenmerkt zich door regen, hagel, sneeuw en als het meezit een aantal zonnestralen. Maar niet getreurd. De sloepen kunnen heel het jaar door gehuurd worden in Amsterdam ongeacht de weervoorspelling van Piet Paulusma. Voor groepen van 8 tot 70 personen, jong en oud, iedereen is welkom. De boten zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en kunnen deels/volledig bedekt worden. Comfort en luxe staan in het middelpunt op de boten. Zo beschikken de meeste sloepen over fijne zitmogelijkheden, tafels en een toilet voor kleine en grote boodschappen. Dus zonnebril op, benen languit op de tafel, drankje in je handen, tijd om te varen. Liever lui dan moe? Kies dan voor een ervaren schipper, zodat jij zorgeloos kan genieten van de Amsterdamse wateren.

Hoe moet je een sloep huren?

Ga naar Bootuitjes.nl en bekijk de vele mogelijkheden voor het huren van een sloep in Amsterdam. Op de website kan je zien wanneer/welke boten beschikbaar zijn, de bijbehorende voorzieningen en de kostenplaatjes. Om het nog gemakkelijker te maken kan je vrijblijvend een reservering plaatsen en online betalen via Ideal. Tip: stuur voorafgaand al je gasten die je meeneemt op de boot een Tikkie zodat jij niet vooruit hoeft te betalen. Ben je geïnteresseerd in het huren van een boot maar is je budget niet al te breed? Geen probleem. Er kan een gratis offerte aangevraagd worden met alle wensen en speciale verzoeken. Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Laat een bericht achter via het contactformulier op de website.

Handig om te weten

- Je moet 18+ zijn voor het huren van een sloep. - Vrije keus voor een ervaren schipper of zelf de boot besturen (vaarbewijs is niet verplicht). - Zwemdiploma’s zijn niet vereist, maar wel handig (je weet maar nooit of die vervelende oom je een duwtje in het water geeft…) - Heb je het niet zo breed als student? Geen probleem. Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Dus joep, joep, joep, varen in Amsterdam doe je op een... sloep.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 rdj1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.